Ultimul Mercedes-Maybach G650 Landaulet va fi scos la licitație în scopuri caritabile

,
1.14K 0

Ultimul model din seria exclusivistă Mercedes-Maybach G650 Landaulet nu are încă proprietar. Dar situația se va schimba în curând. SUV-ul decapotabil cu dotări de limuzină de lux va fi scos la licitație în octombrie, iar casa de licitații Bonhams va dona întreaga sumă de bani în scopuri caritabile.

Ultimul G650 Landaulet va fi primul scos la o licitație publică. Evenimentul va avea loc pe 6 octombrie și va primi, cu siguranță, foarte multă atenție. Bonhams va porni licitația de la 630.000 de euro. Adică sub prețul de listă al bestiei exclusiviste cu 5,35 de metri de lux, care pornește de la 750.000 de euro.

VEZI AICI MERCEDES-MAYBACH G650 LANDAULET ÎN MEDIUL SĂU NATURAL. ATENȚIE, VIN ELEFANȚI!

Cel mai nebunescc vehicul cu tracțiune integrală de la Mercedes-AMG G63 6×6 încoace, G650 Landaulet este propulsat de un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri, care întinde pe șosea și în afara ei 630 de cai putere și 1.000 de newton metri. Ca și predecesorii săi, 6×6 și 4×42, G650 vine dotat cu punți portale, diferențiale blocabile și stă cu mândrie la 450 mm de sol!

O cabină șic concepută la cele mai înalte cote ale exclusivismului îi răsfață pe pasagerii VIP în safari. Aceștia sunt separați de șofer printr-un perete de sticlă și, din scaunele preluate de la limuzina S-Class, pot controla propriul lor sistem multimedia prin intermediul unei telecomenzi. Beneficiază acolo de programe de masaj, de suporturi de pahare cu funcție termică și de măsuțe pliabile, detalii care să-i poată satisfice și pe cei mai pretențioși.

Comentati?

Your email address will not be published.