48 de ore la Buenos Aires cu un Mercedes-Benz 450 SLC

,
1.58K 0

Legendarul Mercedes-Benz 450 SLC călătorește la Buenos Aires, pentru a petrece 48 de ore în orașul în care expresia “sangre caliente” (“sange fierbinte”) are sens cu adevărat.

“Parisul Americii de Sud” este considerat cel mai european oraș din întreaga Americă Latină. Dar este condimentat cu acel temperament aprig, care îl diferențiază comple de orice ați văzut vreodată pe bătrânul continent.

Trecînd pe lângă Monumentul Spaniol din districtul Palermo în al lor Mercedes-Benz 450 SLC, călătorii își continuă drumul către străzile colorate și înguste și către parcurile în care oamenii fac plajă, iar câțiva artiști cântă cântece despre “amor” și “corazon”.

https://www.youtube.com/watch?v=4kY98KBOrS8

Ritmul celebrului tango argentinian îi învăluie cu senzualitate pe doi dansatori care au transformat strada într-un ring de dans, în timp ce steagul alb-bleu flutură dintr-un balcon, agitat de briza estivală, care îi transpune și pe călători în țara verii veșnice. Odată întorși la mașină, pentru a se bucura și mai mult de atmosfera orașului, cei doi călătoresc cu geamurile deschise.

Odată cu lăsarea nopții, Buenos Aires respiră sacadat, iar ritmul inimii orașului este mult mai alert. Cei doi călători își lasă în siguranță Mercedes-ul la hotel pentru a lua un taxi. Astfel pot privi luminile fascinante ale capitalei argentiniene.

După o noapte agitată în club, răsăritul îi găsește pe faleză, plimbîndu-se de mână. Se vor întoarce în scurt timp la hotel, acolo unde legendarul Mercedes-Benz 450 SLC își așteaptă cuminte porția de aventură.

Comentati?

Your email address will not be published.