Noul super SUV Mercedes GLC AMG a fost filmat

,
1.34K 0

Perspectiva unui nou super SUV Mercedes GLC AMG super SUV este una cel puțin palpitantă. O primă filmare spion ne oferă imaginea în premieră a vârfului de gamă pur-sânge Mercedes-AMG GLC 63.

Așa cum era de așteptat, din punct de vedere al design-ului, GLC 63 AMG reprezintă rezultatul elementelor omniprezente acum la modelele Mercedes-AMG, cum ar fi prezența prizelor mari de aer, a șorțurilor, a jantelor negre din aliaj și a grilei tip sită pe o caroserie standard de GLC.

Specificațiile tehnice rămân secrete, dar putem specula în privința a ceea ce se ascunde sub această rochie de bal. Deși nu a fost oficial confirmat, GLC 63 AMG va veni cu noul motor V8 biturbo de 4,0 litri preluat de la fratele mai mic C 63 AMG. Evident, în două versiuni, cea de bază cu 476 CP (dacă o putem numi astfel avînd în vedere arsenalul de la bord) și vârful de gamă cu 510 CP sub forma Mercedes-ului GLC 63 AMG S.

Construit, în mare, pe structura modulară a actualului C-Class, GLC primește un ampatament mai lung și un ecartament mai lat. Ampatamentul superior echivalează cu faptul că GLC va putea oferi un spațiu interior mai generos pentru cei cinci pasageri ai săi, fiind astfel pe măsura rivalilor săi în această privință.

Interiorul este preluat, în mare parte neschimbat, de la C-Class-ul cu 4 uși, ceea ce înseamnă un mix atractiv de suprafețe lucioase, o consolă centrală independent și un ecran multimedia de tip tabletă.

Dezvăluirea noului Mercedes-Benz GLC 63 AMG este așteptată să aibă loc pe parcursul acestui an.

Video: Mercedes-fans.de

Comentati?

Your email address will not be published.