Pocnește din degete pentru un Mercedes-Benz C-Class

,
1.7K 0

Mercedes-Benz C-Class vine cu un partener care arată bine și cu funcție de teleportare pe lista de opțiuni. Ei bine, asta înțelegem din reclama TV de patru minute.

Mai întâi, șoferul transformă noaptea în zi. Când rămâne blocat în trafic, pocnește iar din degete și se teleportează pe un drum de țară. Comută AGILITY SELECT pe modul Sport și începe o cursă cu el însuși. Dar a sosit timpul să-și ia soția de la serviciu așa că se mută la loc în oraș, tot prin același simplu pocnit din degete. Doamna îl așteaptă zâmbind, dar se încruntă atunci când vede modul Sport activat. O singură privire este suficientă pentru ca el să comute pe modul Comfort.

Mercedes-Benz C-Class commercial 4

Plimbarea prin oraș este confortabilă și liniștită, până când șoferul pocnește iar din degete și se mută, cu mașină și cu soție cu tot, înapoi pe drumul solitar de țară ca să apeze pedala până la podea din nou. Călătoria le este întreruptă doar de beep-ul funcției BAS PLUS cu Cross-Traffic Assist, care îi avertizează în legătură cu existența unui obstacol. Suplimentar, systemul PRE SAFE PLUS activează luminile de avarie pentru a anunța mașina din spate că Mercedes-Benz C-Class s-a oprit.

Pentru a păstra aerul curat la interior, soția copilot activează AIR BALANCE. Apoi cei doi revin în peisajul nocturn al orașului, iar șoferul își pierde concentrarea atunci când zărește o mașină exact ca a lui. Dar sistemul de asistență la menținerea benzii îi atrage atenția.

Mercedes-Benz C-Class commercial 2

Apoi vine rândul ei să facă mutarea înapoi pe drumul rural. Un drum ud într-o zi ploioasă și vizibilitate redusă. Noroc că primesc o mână de ajutor de la sistemul PRE-SAFE Brake.

DISTRONIC PLUS cu asistență la direcție îi va ajuta și să iasă cu bine din întuneric și ceață până ce revin în însoritul Los Angeles.

Pentru a nu-și lua privirea de la drum, există un display Head-up, care proiectează pe parbriz informații utile. Dar soțul a stat sufficient la volan. Soția ezită un pic, dar, în cele din urmă, o face: se teleportează ea însăși în scaunul șoferului.

Candice Nunes este actrița care joacă rolul soției zâmbitoare. Dar ne pare rău, nu se află pe lista de dotări opționale pentru Mercedes-Benz C-Class. Și nu veți găsi acolo nici funcția de teleportare.

Comentati?

Your email address will not be published.