Un Mercedes-Benz ornat cu cristale Swarovski a fost vândut

,
2.32K 0

După trei săptămâni, tânăra studentă de 21 de ani din Moldova şi-a vândut maşina personală pe eBay, un Mercedes-Benz CLS 350 ornat cu un million de cristale Swarovski.

Mediatizarea de care a avut parte în ultimele săptămâni, i-a asigurat tinerei celebritatea în întreaga lume. Era de aşteptat ca străzile să se umple de fotografi, curioşi şi blitz-uri, atunci când îşi făcea apariţia.

Daria Radionova a primit maşina cadou de la părinţii ei, iar numărul de înmatriculare vine să evidenţieze şi mai mult unicitatea modelului – BAII BYY. După cele câteva săptămâni de celebritate, Daria a luat hotărârea să pună maşina spre vânzare pe eBay, iar banii să fie donaţi către diverse acţiuni de caritate. Ieri, modelul Mercedes-Benz CLS 350 a fost vândut pentru suma de 154.000 de lire sterline.

O parte din bani vor fi donaţi către Manchester and Ceshire Dog’s Home, un centru mistuit de incendiu la începutul acestui an. Daria Radionova a menţionat că maşina a costat-o cel putin 25.000 de lire sterline, la care se adaugă aproximativ 20.000 de lire sterline pentru ornarea modelului cu cristale Swarovski. „Au fost necesare câte 12 ore pe zi, timp de două luni. Sunt foarte mândră de rezultat – întoarce priviri peste tot unde mă duc” a spus tânăra.

1413485432617_wps_10_image001_png

Aşa cum puteţi vedea din imaginea de mai sus, licitaţia pe eBay a început de la 89.999 lire sterline, după ce au fost făcute douăzeci şi cinci de oferte până la data scadentă. Maşina este deja la al treilea proprietar şi are mai mult de 91.000 de kilometri la bord.

„Este periculos să las maşina parcată pe străzi. Oamenii vor încerca mereu să fure din cristale” a mai spus Daria. La urma urmei, şi-a vândut maşina la un preţ foarte mare, ceea ce a fost, bineînţeles, în avantajul ei.

 

Comentati?

Your email address will not be published.