N-au nimerit numele învingătorului! Hamilton a câștigat Marele Premiu al Austriei într-o revistă

,
1.26K 0

Lewis Hamilton obține victoria în Marele Premiu al Austriei. Poftim? Nico Rosberg a fost cel care a câștigat cursa de pe circuitul de la Spielberg. Dar o revistă austriacă a făcut o gafă imensă.

“Hamilton triumfă la Spielberg” a fost titlul de pe prima pagină a revistei Red Bulletin, care a apărut duminică dimineața, chiar înainte de cursă, dar la aproape 24 de ore după ce Lewis Hamilton obținuse al șaptelea pole position în cele opt curse ale sezonului.

Nico winner Marele Premiu al Austriei

Revista a ajuns la Nico Rosberg, iar pilotul german s-a amuzat pe seama coperții care îl înfățișează pe colegul său de la Mercedes AMG Petronas ca învingător al cursei pe care el o câștigase. Nu i-a venit să-și creadă ochilor și a avut impresia că a visat că a câștigat duminică în Austria. Dar fii fără griji, Nico, mai real de atât nu se poate! A fost cea de-a 11-a victorie din carieră pentru german și a treia obținută de el în acest sezon. După prima curbă, Hamilton s-a instalat pe poziția secundă, pe care nu a mai părăsit-o până la final.

Confuzia a continuat și după Marele Premiu al Austriei. Omul care îl intervieva pe Nico Rosberg, fostul pilot austriac de Formula 1 Gerhard Berger, i-a spus neamțului: “Bravo, Lewis!” Germanul a replicat cu simțul umorului: “Eu sunt Nico, dar e ușor să ne încurci!”

Comentati?

Your email address will not be published.