Bărbații au stil la volan. Mai ales când călătoresc într-un Mercedes-AMG GT

,
1.78K 0

Mereu doamnele au prioritate (nu vorbim de reguli de circulație rutieră!). Vorbim despre coafuri, despre machiaj, despre tocuri înalte. Și vai, cumva cea care a trecut purta o fustă care nu se mai poartă de un an de zile? Dar acum, doamnelor, haideți să facem un pas înapoi și să-i lăsăm pe domni să se bucure de acest moment. De fapt, la cum arată, am putea să ne bucurăm și noi la fel de mult.

Bărbații care arată grozav și mașinile care arată grozav se asortează perfect. Primul top model masculin al Angliei, David Gandy, a ajuns la cea mai recentă prezentare în inima Londrei într-un Mercedes-AMG GT. Imaginea Dolce & Gabanna a întors mașina pe toate părțile. Purtînd un costum gri deschis, modelul britanic a atras atenția tuturor, dar mai ales a doamnelor. Iar pentru domni, David Gandy va reveni în curând pe site ca să vorbească despre mașini. Da, e obsedat de mașini și face asta oricând nu defilează pe podiumuri.

David Gandy Mercedes-AMG GT

Și vorbind de britanici… Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton a fost și el în centrul atenției la eveniment. A sosit acolo la bordul vehiculului de cercetare Mercedes-Benz C111, purtînd un sacou cu imprimeu floral și blugi negri. Campionul mondial s-a lăudat cu automobilul experimental produs de Mercede în anii ’70, la fel de mult cum se laudă cu monopostul care l-a făcut cel mai bun pe circuit în Formula 1. În orice caz, sperăm că a respectat limita legală de viteză în Londra, deși C111 poate atinge viteza maximă de 322 km/h (atinsă la Nardo, în Italia, în 1978).

Hamilton C111

Și un rapper a jucat rolul de supermodel la evenimentul de modă. Tinie Tempah, care a câștigat două trofee Brit Awards pentru “Cel mai bun debutant britanic” și pentru “Cel mai bun single britanic” a purtat o ținută ușoară de vară și ochelari de soare. Dar cel mai interesant accesoriu al său a fost Mercedes-ul AMG GT galben care l-a adus pe artist în centrul Londrei.

Tinie Tampah AMG GT

Dacă vă interesează moda masculină, aruncați o privire pe site-ul evenimentului London Colletion Men. Dacă vă interesează bărbații de la eveniment… scuzați, mașinile, am vrut să spunem mașinile (!), aruncați o privire la galeria foto.

Mercedes-Benz a fost sponsor oficial al evenimentului London Collections Men. 35 de vehicule Mercedes-Benz au transportat participanții VIP la show-urile și prezentările din cadrul evenimentului de modă.

Comentati?

Your email address will not be published.