Hamilton se îmbracă aiurea și ratează finala Wimbledon

,
1.39K 0

Pilotul Mercedes AMG Petronas Lewis Hamilton a ratat finala Wimbledon, deși avea invitație la ultimul meci al turneului de Grand Slam. Locul său în Loja Regală a rămas gol toată partida. Campionului mondial din Formula 1 nu i s-a permis accesul, pentru că acesta nu era îmbrăcat conform codului vestimentar impus de Federația Engleză de Tenis la Wimbledon.

Lewis Hamilton este celebru pentru ținutele sale extravagante. Dar la Wimbledon, nimeni nu poate încălca regulile. Englezul fusese invitat să urmărească finala masculine, Novak Djokovic – Roger Federer, din Loja Regală. Pilotul chiar postase o fotografie cu invitația, spunînd că este deosebit de onorat să ia parte la eveniment și anunțîndu-și fanii că se află pe drum spre arenă.

Hamilton Wimbledon

Dar locul pe care trebuia să-l ocupe a rămas gol tot meciul. Ce s-a întâmplat? Pilotul Mercedes AMG Petronas nu fusese anunțat că trebuie să respecte un cod vestimentar care include haină, cravată și pantofi, orice alt spectator aflat în Loja Regală.

O fotografie postată ulterior de Hamilton arată că pilotul purta o cămașă cu imprimeu floral, dar nu avea nici haină, nici cravată. Purtătorul său de cuvânt a explicat situația: “Din cauza unei neînțelegeri referitoare la codul vestimentar impus la Wimbledon, Lewis regret că nu a putut urmări finala masculină.”

Hamilton Wimbledon

Și cu siguranță, are toate motivele să regrete. Novak Djokovic l-a învins pe Roger Federer într-o finală tipic londoneză, cu reprize de ploaie și întreruperi, în patru seturi, 7-6, 6-7, 6-4, 6-3. Sârbul l-a solicitat la maximum pe preferatul tribunelor, veteranul Federer, în două ore și 11 minute, și și-a adjudecat trofeul. Este al 12-lea titlu de Grand Slam câștigat de sârb, în timp ce elvețianul se oprește deocamdată la 17.

Actorii Bradley Cooper, Benedict Cumberbatch și Hugh Grant, divele de la Hollywood Kate Winslet, Helena Bonham Carter și Kristin Scott Thomas, dar și Sir Alex Ferguson, campionul mondial Alessandro Del Piereo au fost cu toții acolo pentru a vedea cu ochii lor cum cel mai bun tenismen din lume ridică un nou trofeu Wimbledon deasupra capului.

Comentati?

Your email address will not be published.