Mercedes-AMG C 63 este Mașina Anului în viziunea Esquire

,
1.3K 0

Cu mai puțin de 24 de ore în urmă, dincolo de Atlantic, Mercedes-AMG C 63 2016 a fost desemnat Mașina Anului în viziunea editorilor de la Esquire.

Este doar încă un trofeu dintre numeroasele primite de brand-ul premium german săptămână de săptămână. Un muscle car deghizat în limuzină, cu un amestec perfect d eleganță și forță brută. Astfel îl descriu cei de la Esquire pe câștigătorul anului.

“Am spune că a fost o decizie inevitabilă, avînd în vedere motorul V8 biturbo construit manual, caroseria tunată de AMG și alte calități – dar noi, oricum, suntem subiectivi”, au postat pe rețelele de socializare cei de la Mercedes-Benz Statele Unite. După ce au testat mai multe mașini, experții de la Esquire au fost de părere că motorul AMG este un dur, dar totuși ușor de dresat în trafic.

În cursa pentru marele premiu, Mercedes-AMG C 63 2016 a depășit rivali cum ar fi Cadillac CTS-V 2016, Dodge Charger SRT Hellcat 2016 și Tesla Model S P90D. Și nu a fost nici pe departe o luptă câștigată ușor. “După ore întregi de discuții, contraziceri și răzgândiri, votul a fost, în cele din urmă, unanim. Mercedes-AMG C63 2016 este ceea ce ne dorim și credem că și dumneavoastră vă doriți de la o mașină”, spun reprezentanții Esquire.

Dar cum rămâne cu ceilalți.

Ei bine, jurații spun că Mercedes-u îți permite să faci “lucruri teribile pe care le poți face cu Hellcat, dar nu e nevoie să arzi combustibil ca un Boeing 747. Poți călători lejer pe distanțe mari – fără să cauți vreo priză la fiecare câteva ore – așa cum ai nevoie să faci cu Tesla. Și nici nu trebuie să dai explicații în privința înfățișării bizare a Cadillac-uluji.”

Sperăm că învinșii nu-i poartă pică Mercedes-ului.

Comentati?

Your email address will not be published.