Haine noi pentru Mercedes-Benz CLA Shooting Brake facelift

,
1.7K 0

Noi fotografii spion dezvaluie Mercedes-Benz CLA facelift 2017 (în versiunea Shooting Brake). Călcînd pe urmele Clasei A recent modernizate, CLA primește modificări similare, care vor fi anunțate oficial anul viitor.

Din punct de vedere al design-ului, sunt puține modificări. Cele mai surprinzătoare vor fi aplicate farurilor – acum cu opțiunea tehnologiei LED – dar și înfățișării stopurilor. În plus, un șorț frontal mai coborât, o grilă revigorată și noi țevi de evacuare pot fi observate la prototipul abia camuflat.

Interiorul prezintă materiale noi și un panou nou de instrumente, alături de display-ul de dimensiuni mai mari oferit opțional. În plus, sistemul multimedia va deveni compatibil cu cele mai recente smartphone-uri și va oferi MirrorLink pentru dispozitive Apple și Android.

Urmand exemplul Clasei A, CLA și derivatul său CLA Shooting Brake vor primi motoare identice modificate, care au în plan un consum mai redus și o valoare scăzută a emisiilor de CO2. CLA 45 AMG va avea cel mai mult de profitat. Motorul său turbo pe benzină de 2,0 litri și cu patru cilindri primește setări noi și o presiune de admisie superioară. În consecință, puterea va urca de la cota actuală de 360 CP la 381 CP și 475 Nm. Și CLA 250 va primi un motor revizuit, cu o putere totală care, de la 211 CP, crește la 218.

Și suspensia este nouă, cu o nouă setare adaptivă oferită în premieră, care îi permite șoferului să modifice caracteristicile de amortizare folosind comutatorul DYNAMIC SELECT pe două moduri, Comfort și Sport. Dynamic Select va fi acum oferit standard atât la versiunile manuale, cât și la cele automate (transmisie 7G-DCT cu 7 trepte și dublu ambreiaj), cu excepția motoarelor de bază. Sistemul reglează răspunsul motorului, al transmisiei, al suspensiei, al direcției în patru moduri de rulare: Comfort, Sport, Eco și Individual.

Spy-Shots of Cars CLA Shooting Brake facelift

CLA Shooting Brake va fi si cel de-al doilea model din cadrul gamei compacte de la Mercedes, care va beneficia de cea mai recentă strategie de denumire. În locul actualelor insigne CDI și Bluetec, modelele CLA Shooting Brake cu propulsie diesel vor fi diferențiate doar cu ajutorul literei ‘d’, amplasate după indicativ.

Mercedes-Benz CLA facelift 2017 își va sărbători debutul oficial în luna marie a anului viitor, la salonul auto de la Geneva, iar primele comenzi vor fi onorate vara viitoare.

Comentati?

Your email address will not be published.