Primele fotografii spion cu BMW X3, rival pentru Mercedes GLC

BMW X3
,
1.73K 0

BMW pregătește viitoarea generație de SUV-uri de clasă medie X3, care va fi lansată în 2016 și va fi oferită, pentru prima oară, ca model M Performance și în versiune M.

BMW X3 a fost mereu un SUV popular pentru viața de zi cu zi. Combinînd versatilitatea, eficiența, luxul și dinamica tipică BMW, nu e de mirare că se vinde atât de bine.

Abia revizuit pentru 2015, acesta a avut parte de modificări subtile de design pentru a urma cele mai noi linii ale stilului BMW. De asemenea, un nou motor diesel cu patru cilindri intră în gama de motorizare. Un model complet nou este așteptat în toamna anului 2016. Această restilizare va atrage după sine o mărire a puterii, un nou design modular care ar trebui să îmbunătățească spațiul interior și confortul, dar și cea mai nouă tehnologie BMW. Chiar și un plug-in hybrid este în plan. Iar cea mai emoționantă veste este anunțul conform căruia X5 M și X6 M vor avea în curând un frate.

În timp ce actualul BMW X3 2015 respectă fără prea mult efort necesitățile celor mai mulți dintre clienți, așteptați-vă ca noua generație să se dea peste cap pentru a-i mulțumi. BMW vrea să se asigure că acoperă orice nișă existentă cu această restilizare, așa că, în plus față de actuala gamă versatilă, vom avea parte și de un model M-Performance, care, cel mai probabil, va fi denumit X3 M40i și va avea cu un motor de 3.0 litri și șase cilindri în linie, dezvoltînd peste 340 de cai putere.

Și asta nu e tot. O versiune M veritabilă a BMW X3 este pe țeavă odată cu motorul biturbo S55 cu 6 cilindri în linie, programat să dezvolte în jur de 450 CP, ceea ce înseamnă 19 CP în plus, în comparație cu M3/M4 din acest moment.

Încă un adaos interesant în gama X3 va fi un model plug-in hybrid. Sistemul de propulsie va fi împrumutat de la noul X5 Plug-In Hybrid: motorul turbo de 2 litri și 245 CP va fi combinat cu un motor electric de 90 CP cu o putere totală de 330 CP. BMW promite o autonomie electrică de 50 km, ceea ce este mai mult decât suficient pentru uz zilnic.

BMW X3 Plug-In Hybrid face parte dintr-o ultra ofensivă Plug-In Hybrid, care include noul X5 Plug-In Hybrid, Seria 3 facelift Plug-In Hybrid și noua Serie 7 Plug-In Hybrid.

Foto: Automedia.

Comentati?

Your email address will not be published.