GLC câștigă titlul Cel mai bun interior WardsAuto 2016

,
1.31K 0

Mercedes GLC a câștigat constant nu numai atenția publicului larg, ci și premiu după premiu în ultimul an. Este deci momentul pentru un nou titlu, mai precis, pentru cel acordat de WardsAuto celor mai bune 10 interioare în 2016.

Conform editorilor de la According to WardsAuto, Mercedes GLC a impresionat grație limbajului său de design modern, dar în același timp, elegant, preluat direct de la ruda sa C-Class. Motivul acordării premiului este acela că GLC este “excepțional de confortabil în față” și oferă o listă lungă de funcții tehnologice și de confort. Ei bine, nici chiar noi nu o puteam spune mai bine.

În fiecare an, WardsAuto alege cele mai bune 10 interioare din industrie. Și nu nominalizează în funcție de design, ci și pe baza potențialului mașinii respective de a ridica ștacheta în fiecare segment de piață.

Anul acesta, lista nominalizărilor a inclus nu mai puțin de 47 de modele noi, cu interioare noi sau actualizate semnificativ. Procesul de selecție a celor 10 câștigători a evaluat design-ul general, materialele, ergonomica, siguranța, confortul, valoarea, finisajele și gradul de accesibilitate pentru utilizator al așa-zisei interfațe om-calculator.

“Este important faptul că lista celor mai bune 10 interioare include vehicule de larg consum, accesibile, dar prețul mediu al unui vehicul nou în Statele Unite a urcat dincolo de suma de 33.000 de dolari, ceea ce ne obligă să redefinim largul consum și vehiculele accesibile”, explică Drew Winter, director de conținut la WardsAuto.

Comentati?

Your email address will not be published.