Mercedes-Benz ajută Renault să creeze interioare mai bune

,
1.1K 0

Experții de la Mercedes-Benz au pornit într-o misiune de salvare a companiei Renault, împrumutînd vasta lor experiență pentru a crea interioare de ultimă oră. Primul model care va fi primi tratamentul baghetei magice Mercedes este noua limuzină de clasă medie, Talisman – înlocuitoarea modelului Laguna.

Renault are aspirații înalte cu noul său Talisman, șeful departamentului de design din cadrul companiei, Laurens van den Acker, îndrăznind chiar să compare noua limuzină cu modelele din segmentul premium, în ceea ce privește calitatea.

Și s-ar putea să aibă dreptate. Renault Talisman este primul rezultat al unei interesante colaborări dintre producătorul auto francez și Mercedes-Benz.

Experții germani s-au urcat în avion și au ajuns la uzina Douai din Franța, pentru a-i asista pe cei de la Renault în procesul de dezvoltare al noului Talisman și în implementarea înlocuitorului modelului Laguna în liniile de producție ale uzinei. Rezultatul este o mașină care primește certificarea Mercedes-Benz pentru controlul calității.

Mercedes-Benz se grăbește să nege existența vreunei piese M-B. Nu există așa ceva sub rochia de bal și sub toate componentele luxoase ale noii abordări Renault asupra clasei medii. Talisman beneficiază doar de nivelul înalt de atenție la detaliu al celor de la Mercedes și de aprobarea experților săi. Nimic mai mult sau mai puțin.

Chiar dacă asocierea Mercedes-Renault poate parea nefireasca, efortul lor comun nu este total surprinzător. Renault a lucrat îndeaproape cu Daimler în diverse proiecte comune, cum ar fi motoarele diesel sau programele legate de structurile mașinilor de clasă mică.

Comentati?

Your email address will not be published.