S-Class Coupe costă o avere. Chiar și făcut praf

,
1.55K 0

Grozavul S 63 AMG Coupe de la Mercedes este unul dintre cele mai respectate GT-uri disponibile pe piață. Atât de respectat, încât prețul său nu este unul convenabil pentru muritorii de rând nici atunci când mașina în cauză este făcută praf. În loc de prețul original de peste 170.000 de euro, proprietarul cere… 89.000 de euro!

Cazul bizar a apărut în Europa, acolo unde un S-Class Coupe argintiu în formă maximă – dacă ne prefacem că nu vedem că îi lipsesc, de fapt, suspensia față și roata din stânga și mare parte din partea frontală, este promovat ca avînd la bord doar 1.700 km. Airbag-urile au sărit în toată splendoarea lor, așa că factura pentru reparații ar trebui să fie una impresionantă. Slavă Domnului că acoperișul și mare parte din caroserie sunt încă intacte.

Proprietarul pare să profite de faptul că stocul este limitat, iar lista de așteptare pentru S 63 AMG Coupe este una lungă în acest moment. Altfel, ne este de-a dreptul imposibil să explicăm angajamentul său de a obține cât de mult posibil din prețul original al mașinii. Pentru aceeași sumă, ai putea să “fugi” cu un Porsche 911 Carrera în versiunea de bază, care, deși nu este atât de puternic și opulent, este cel puțin nou-nouț.

S-Class Coupe este genul de vehicul care îi atrage pe milionarii ieșiți la pensie, care au iubite fotomodel. Este super tare și nu la fel de vulgar ca un Rolls-Royce Wraith. Chiar și un model relativ “mediu”, cum ar fi S500 poate costa aproximativ 150.000 de euro, așa că vă puteți imagina cât este de costisitoare versiunea AMG. Scopul nu scuza, totusi, mijloacele!

Comentati?

Your email address will not be published.