LUMMA CLR G 800 – Mercedes GLE Coupe devine un veritabil prădător

,
2.59K 0

Orice a fost, a fost cu mult timp în urmă. Acum nu mai are niciun unghi familiar al vehiculului original. Dar e în regulă, vă dezvăluim noi informațiile. Este un Mercedes GLE 63 AMG cu un kit nebunesc conceput de LUMMA Design, prima conversie de caroserie pentru noul SUV de la Mercedes.

Cel mai recent SUV Mercedes a fost supus unei transformări totale în laboratoarele LUMMA Design pentru a deveni un veritabil prădător: LUMMA CLR G 800. “Aventuros ca un SUV, elegant ca un Coupé.” Astfel descriu cei de la Mercedes-Benz a lor GLE Coupé 4Matic. Avînd aceste premise la bază, LUMMA Design nu a făcut decât să accentueze siluete și liniile, conferindu-I acel gen de postură încrezătoare pe drum, care i-a cucerit dintotdeauna pe clienții din Orientul Mijlociu și din întreaga Asie.

Lumma Design

Partea frontală a fost complet reconfigurată, iar acum integrează o bară cu un design nou, un difuzor nou de aer, o grilă revizuită și prize de aer cu un look inedit. Pentru a face GLE-ul și mai feroce, LUMMA a adăugat o capotă amenințătoare, care îi asigură motorului V8 loc pentru a respire, pentru că acum urcă până la 650 CP de la puterea original de 585. Arcade evazate atât pe față cât și pe spate îi accentuează imaginea de prădător și îi adaugă 5 mm în plus pe fiecare parte. Sub acele arcade, și-au făcut loc jante de 24 de inchi.

Înaintînd spre partea posterioară a mașinii, un difuzor de aer cu un aspect frapant, construit din fibră de carbon, un nou sistem de evacuare cu patru țevi de eșapament negre, cu diametru de 1000 mm, garantează o coloană sonoră memorabilă. Pe capacul portbagajului a fost instalat un eleron care se potrivește perfect cu noul aspect al SUV-ului.

Lumma Design

Cât despre habitaclu, care se află încă în dezvoltare, materiale de înaltă calitate, printre care o varietate de lemn, piele și fibră de carbon vor da o mână de ajutor în crearea unei ambianțe unice. Doar imaginația clientului este limita. Acestea sunt informațiile oferite pentru moment de către experții LUMMA, așa că mai avem de așteptat până vom afla totul.

Mașina își va face debutul mondial chiar înainte de Salonul Auto de la Frankfurt, din luna septembrie, dar prezentarea oficială va avea loc abia anul viitor, la Geneva.

 

Comentati?

Your email address will not be published.