Rosberg se antrenează pentru titlul mondial

Nico Rosberg joacă fotbal
,
1.55K 0

Nico Rosberg încearcă să-i atragă atenția selecționerului Germaniei, Joachim Low. Vrea să devină și el campion mondial ca fotbaliștii, așa că se pare că a luat deja câteva lecții.

Nico Rosberg joacă fotbal în culise, înainte de a ieși pe pistă. Este modul său de a se motiva, după ce Germania a câștigat Cupa Mondială în Brazilia și a umilit țara gazdă cu un uluitor 7-1 în semifinale. Dar nu am mai văzut niciodată un jucător cu asemenea cască. Și vorbind de cască: Hamilton și-a imprimat steagul Germaniei și cele patru cupe mondiale cucerite de naționala țării sale.

Nemții sunt nebuni după pilotul Mercedes AMG Petronas și îi țin pumnii să devină campion mondial. În 2014, a fost doar vicecampion, chiar în spatele lui Lewis Hamilton, care a câștigat cel de-al doilea titlu mondial al său, iar în ziua în care a împlinit 30 de ani, a amenințat că intră în cursa pentru al treilea. Dar și neamțul urmărește primul titlu din carieră și deja a început pregătirile. Străbate plaja din Ibiza pe jos sau pe bicicletă, de-a lungul țărmului Mediteranei, alături de preparatorul său fizic Dan Schloesser.

Rosberg

Cunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini sport, Nico Rosberg are parte de un partener de drum special. Cu doar câteva ore în urmă, a postat o fotografie în care apare un Mercedes-Benz 280SL Pagoda, pe profilul său de Twitter, numindu-l un automobil impresionant pentru o plimbare de duminică.

Pagoda

Între timp, Rosberg are problem acasă. Noul său prieten patruped, dogul german Bailey, nu se înțelege sub nicio formă cu Rocky, pisica portocalie. Ca să nu se atace, Nico pune o fereastră între cei doi, sperînd că, în cele din urmă, vor deveni prieteni. Și din moment ce nu a găsit nicio soluție, Nico cere ajutor de la fanii care au mai multă experiență în relațiile dintre câini și pisici.

Rosberg

nu trece nicio săptămână fără ca Lewis Hamilton, coechipierul său de la Mercedes AMG Petronas, să nu posteze și el o fotografie a câinelui său, Roscoe. Nu am îndrăzni niciodată să judecăm talentul lui Hamilton când vine vorba de cântat la chitară, dar Roscoe nu pare prea încântat!

Rosberg Hamilton dog

 

Comentati?

Your email address will not be published.