Foame de istorie – Monstrul de la muzeu aleargă după Mercedes-uri de legendă

,
1.33K 0

Muzeul Mercedes-Benz sărbătorește anul acesta 10 ani de când și-a deschis porțile, iar compania de la Stuttgart vine cu o grămadă de idei – atât serioase, cât și amuzante – pentru a-și distra fanii și pentru a-i convinge să viziteze locația. Așa că, oricine are foame de istorie, este invitat la muzeu.

Foame de istorie. Așa se numește noul clip promotional marca Mercedes. Filmul începe cu imagini alb-negru vechi de câteva decenii bune. Iar dintr-odată, strucutura modern a muzeului prinde viață. Devine un monstru ai cărui colți ascuțiți sunt ferestrele, iar construcția cu 9 etaje o ia la goană după mașini de legendă, cu intenția de a le devora. Norocul că monstrul le înghite pe nemestecate, fără să le zgârie prețioasa vopsea.

Muzeul Mercedes-Benz

Abia acum înțelegem de ce aleargă mașinile pe circuit. Motivul este că monstrul-muzeu le fugărește. Atunci când își astâmpără foamea, monstrul se întoarce la locul său, își încolăcește coada pe post de parter al clădrii și adoarme liniștit. Asta doar până când un alt model Mercedes își face apariția.

“Foame de istorie” este animația 3D realizată de doi tineri artiști, care au absolvit Academia de Cinematografie de la Ludwigsburg în 2014. Marco Erbrich și Florian Greth de la Flyvision Media sunt cei care au adus clasicele filme cu monștri în prezent, construind o creatură uriașă, argintie, strălucitoare, cu un apetit nelimitat pentru mașini clasice Mercedes-Benz.

De la inaugurarea sa, pe 19 mai 2006, muzeul a atras turiști din lumea întreagă. Până în prezent, peste 7 milioane de vizitatori din peste 160 de țări au trecut pragul muzeului.

 

Comentati?

Your email address will not be published.