Fanii smart își pot crea propriul colind de Crăciun – Colindul smart

,
1.6K 0

Am început numărătoarea inversă până la Crăciun, iar brand-ul smart își invită toți fanii să-și creeze propriul colind. Echipa smart a trecut deja la treabă și a transformat un celebru colind, “Jolly Old Saint Nicholas”, filmînd un clip în care smart-ul Discoball apare în rol principal.

Smart-ul Discoball este îmbrăcat în mici panouri reflectorizante, iar în clip, devine el însuși un instrument muzical. Orchestrația este asigurată de cântărețul și compozitorul neozeelandez Graham Candy, cel care și-a transformat piesa proprie “She Moves (Far Away)” într-un hit internațional.

Fanii sunt invitați să-și înscrie în concurs propria versiune a colindului până pe 26 decembrie, la adresa www.smart.com/christmas, dar și să își share-uiască propria creație pe rețelele de socializare sau să o expedieze rudelor și prietenilor prin intermediul unui e-Card.

smart Christmas colind

Fanii talentați pot compune propria variantă a colindului “Jolly Old Saint Nicholas”, folosind patru tipuri diferite de orchestrație. Fiecare opțiune beneficiază de un clip în care apare fie Graham Candy, fie smart-ul Discoball, fiecare dintre ei reprezentînd muzical melodia aleasă de dumneavoastră.

Campania smart a debutat pe 26 noiembrie, cu o acoperire masivă în media. Un spot publicitar cu o durată de 20 de secunde, care și-a făcut apariția atât pe YouTube, cât și pe Facebook, a reușit să atragă atenția publicului larg. Filmulețul îl înfățișează pe Graham Candy, alături de smart-ul Discoball, într-un studio de înregistrări decorat festiv.

În plus, fotografii postate pe Facebook, dar și pe canalele de YouTube ale companiei îi încurajează pe amatori să se alăture campaniei de Crăciun.

Și pentru a le da acestora o mână de ajutor la pregătiri, smart le oferă în dar decorațiuni personalizate.

Comentati?

Your email address will not be published.