Exclusiv: Mercedes-Benz S-Class facelift

Mercedes-Benz S-Class facelift
,
2.12K 0

Lansată în 2013, Mercedes-Benz S-Class, cea mai bine vândută limuzină de lux din lume, va suferi un facelift în 2017. Iată, în exclusivitate, fotografiile spion care arată și noua configurație a bordului.

Apariția iminentă a lui Mercedes-Benz S-Class facelift se anunță a fi o mare surpriză. Fotografiile noastre exclusive arată primele semne ale unui facelift aplicat modelului Mercedes-Benz S-Class, programat să fie prezentat în 2017. Modificările exterioare arătate de aceste fotografii se limitează la noile faruri, dar ne așteptăm și la o ușoară transformare a barei frontale și posterioare, dar și a grilei.

Mercedes-S-Class-facelift-2017-1

În orice caz, putem să aruncăm o privire și bordului modificat, care prezintă o configurație digitală și un ecran multimedia cu dimensiuni mai mari, fără a beneficia însă de rama argintie și fără butoane cu control mecanic care să despartă turometrul și vitezometrul de ecranul multimedia cu tehnologie touch. Această configurație va fi preluată mai întâi de noul Mercedes-Benz E-Class, care va fi lansat în primăvara anului viitor.

Noi sisteme de asistență și dotări care asigura rularea semi-autonomă vor fi, de asemenea, disponibile.

Ne așteptăm și la introducerea unei noi generații de motoare cu șase cilindri în linie, care va debuta în premieră pe noul Clasa S.

Foto: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.