Mercedes CLA Shooting Brake facelift iese iar la joacă

,
1.61K 0

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake facelift 2017 iese iar la joacă, iar vânătorul de mașini Walko a fost pe fază pentru a filma mașina.

Dezvăluite deja sub forma unor schițe originale, modifcările minore nu reprezintă știri de senzație. Dar ceea ce este de interes este privilegiul de a vedea mașina în mișcare pentru prima oară, grație celui mai recent video spion.

O bară față ușor modificată, o grilă redesenată și faruri reconfigurate – acum cu tehnologie LED oferită opțional – dar și stopuri cu înfățișare diferită sunt tot ce primim în ceea ce privește design-ul. La interior, schimbările sunt și mai discrete, doar compatibilitatea cu terminale Apple și Google MirrorLink venind în plus față de dotările modelului actual.

Structura denumirilor purtate de versiunile diesel se va modifica. În locul actualelor insigne CDI și Bluetec, modelele CLA Shooting Brake cu propulsie diesel vor fi diferențiate doar prin litera ‘d’, amplasată după indicativ.

Dynamic Select va fi acum dotare standard, alături de versiunea manuală, dar și de cea automată (7G-DCT cu șapte trepte și dublu ambreiaj), exceptînd însă motoarele de bază. Sistemul reglează răspunsul motorului, al transmisiei, al suspensiei, al direcției și al sistemului de climatizare în patru moduri de rulare: Comfort, Sport, Eco și Individual. Dar cea mai importantă noutate se referă la introducerea unei suspensii adaptive opționale, oferite în premieră la CLA.

Și sub capotă sunt așteptate schimbări nesemnificative, rezervate în mare parte vârfului de gamă CLA 45 AMG, care va beneficia de o putere mai mare. Aceasta va crește de la 360 la 381 CP, grație noii configurații a unității electronice de control și a unei presiuni superioare de admisie pentru motorul turbo. Se pare că și un diferențial autoblocant pentru puntea din față își va face apariția alături de CLA 45 AMG.

Așteptați-vă să vedeți Mercedes CLA Shooting Brake 2017 la Salonul Auto de la Geneva din martie anul viitor.

Comentati?

Your email address will not be published.