Fotografii oficiale dezvăluie Mercedes-Benz CLA Shooting Brake facelift

,
1.83K 0

Fotografii oficiale dezvăluie CLA Shooting Brake facelift de la Mercedes. CLA imită modificarile aplicate deja lui A-Class facelift și este așteptat să-și faca apariția la începutul anului viitor.

Pozele au fost trimise oficiului european de patente în aprilie. Modificările de design vor fi discrete, cele mai evidente dintre ele concentrîndu-se asupra farurilor – care beneficiază acum de tehnologie LED – și asupra stopurilor. O grilă redesenata, o bara revigorată și noi țevi de evacuare sunt, de asemenea, vizibile.

CLA Shooting Brake modernizat va fi cel de-al doilea model din cadrul gamei compacte de la Mercedes, care se va alătura noii strategii de denumire a modelelor. În locul actualelor insigne CDI și Bluetec, modelele CLA Shooting Brake cu motorizare diesel vor fi diferențiate doar cu ajutorul literei ‘d’, amplasate după indicativ.

mercedes-cla-shooting-brake-05

Motoare modernizate cu un consum mai bun și o valoare redusă a emisiilor vor fi în prim planul gamei. Programat să primească în plus un diferențial autoblocant mecanic pe puntea din față, CLA 45 AMG va avea cel mai mult de câștigat în urma acestor schimbări. Motorul său turbo pe benzină de 2,0 litri cu patru cilindri primește setări noi și o presiune de admisie superioară. În consecință, puterea va crește de la cota actuală de 360 CP, ajungînd la 381 CP și la 475 Nm. Și CLA 250 va primi un motor revizuit cu o putere totală mărită de la 211 la 218 CP.

Și setările suspensiei sunt noi, cu o nouă setare adaptivă oferită în premieră, care îi permite șoferului să modifice caracteristicile de amortizare folosing comutatorul DYNAMIC SELECT în două moduri diferite, Comfort și Sport.

Dynamic Select va fi acum dotare standard, alături de versiunea manuală, dar și de cea automată (7G-DCT cu șapte trepte și dublu ambreiaj), exceptînd însă motoarele de bază. Sistemul reglează răspunsul motorului, al transmisiei, al suspensiei, al direcției și al sistemului de climatizare în patru moduri de rulare: Comfort, Sport, Eco și Individual.

mercedes-cla-shooting-brake-03

Interiorul nu ascunde niciun as în mânecă. CLA Shooting Brake 2017 primește materiale noi și un panou indstrumental de asemenea nou, alături de un display mai mare, plus compatibilitate cu Apple și Google MirrorLink.

Primele livrări pentru Mercedes-Benz CLA Shooting Brake facelift 2017 sunt programate pentru vara viitoare, iar prezentarea oficială este așteptată să aibă loc în luna martie, la salonul auto de la Geneva.

Sursă: Autocar UK

Comentati?

Your email address will not be published.