Mercedes-Benz GLC va fi asamblat și de către Valmet Automotive

Mercedes-Benz GLC
,
1.4K 0

Mercedes-Benz își extinde capacitatea de producție pentru Mercedes-Benz GLC. Astfel, Valmet Automotive va sprijini producția de la Bremen.

Mercedes-Benz își continuă strategia de extindere și își mărește capacitatea de producție pentru noul GLC. Principalul centru de producție continuă să rămână uzina din Bremen, unde GLC se construiește încă din luna iulie. Contractul cu producătorul finlandez va aduce unități suplimentare noii game de SUV-uri de clasă medie, cu ajutorul uzinei sale din Uusikaupunki, începînd cu 2017.

Valmet Automotive este un partener de tradiție pentru Mercedes-Benz. Și A-Class este produs acolo începînd cu 2013. Comanda constă într-un total de peste 100.000 de unități în 2016. Pentru modelul Mercedes-Benz GLC, comanda are un volum asemănător.

Conform declarațiilor lui Markus Schafer, membru în Consiliul Decizional  “al Mercedes-Benz Autoturisme, Producție și Management al lanțului de aprovizionare, “Colaborarea cu producători contractați este un factor important în cadrul strategiei noastre globale de producție la Mercedes-Benz Cars.”

Decizia de a extinde producția pentru modelul GLC se află în conexiune cu doi factori.

  • Cererea de SUV-uri continuă să crească în ritm alert. În octombrie, 47.739 de clienți au decis să cumpere un SUV de la Mercedes-Benz, ceea ce reprezintă o creștere cu 26,1% în comparație cu octombrie 2014.
  • Pentru prima oară, Mercedes-Benz va oferi o versiune GLC cu volanul pe dreapta, începînd cu decembrie 2015.

Comentati?

Your email address will not be published.