Mercedes-Benz GLC în orașul contrastelor

,
1.49K 0

O aventură la volanul noului Mercedes-Benz GLC în orașul contrastelor, Varșovia. Totul se întâmplă în noul clip Highsnobiety, realizat de Mercedes-Benz TV. Povestea îl aduce în prim plan pe Piotr Skibinski, un tânăr artist și actor născut și crescut în Varșovia. El își prezintă orașul natal de la volanul noului GLC.

„Vremurile sunt schimbătoare, mai ales aici în Varșovia. Iubesc râul și toate podurile care leagă orașul”, spune artistul care cunoaște și iubește Varșovia mai mult ca pe orice alt loc din lume, în timp ce mașina aleargă pe unul dintre cele 13 poduri ale orașului tăiat în două de fluviul Vistula.

Ca multe orașe est-europene, Varșovia face pași mici – zi de zi – pentru a se îndepărta de decenii de comunism.

„Ce îmi place aici este că oamenii privesc spre viitor, dar fără să-și uite trecutul. Poate tocmai din acest motiv, este combinația perfectă între clasicism și vremurile moderne”, spune Piotr, în timp ce este atent la drum.

„Viața înseamnă contraste. Nu poți aprecia lucrurile cu adevărat frumoase și valoroase până nu trăiești momente grele.” Iar Varșovia știe ce înseamnă momente grele.

Cu 1,7 milioane de locuitori, Varșovia a fost desemnat unul dintre cele mai bune orașe în care se poate trăi din Europa de Est și Centrală.

Pe măsură ce se întunecă, mașina străbate Podul Swietokrzyski Bridge, care își întinde silueta luminoasă de pe un mal pe celălalt al Vistulei. Nu departe, corpul masiv al Stadionului Național strălucește în întuneric. Acestea sunt locuri care îi dau idei și care îl inspiră pe tânărul artist.

„Când sunt în căutarea unor noi idei, pur și simplu, urc în mașină, pentru că viața se întâmplă acolo, pe stadă. Și acolo este locul meu”, explică el.

Locul lui este în orașul care unește elementele clasice cu imaginea futuristă, exact la fel ca Mercedes-Benz GLC. Tânărul actor polonez Piotr Skibinski se simte acasă în atât în Varșovia, cât și în noul SUV de la Mercedes.

Comentati?

Your email address will not be published.