Mercedes-Benz E-Class Estate își va face apariția în iunie

,
1.32K 0

Mercedes-Benz o ia de la capăt! Compania de la Stuttgart a reluat jocul prin care își promovează, pas cu pas, noul Mercedes-Benz E-Class Estate, pregătindu-se să-l lanseze în luna iunie. Mai avem, se pare, aproximativ o săptămână de așteptat până îl vedem în toată splendoarea!

După toate fotografiile spion pe care le-am văzut în ultima vreme, avem acum un desen cu noul E-Class Estate S213, postat recent pe pagina oficială de Facebook a companiei. Schița este însoțită de descrierea “Intelligent (E)state-of-art”.

Nu se oferă nicio altă informație, dar putem presupune că noul T-Modell va urma linia de design a limuzinei lansate în ianuarie la Detroit, în ceea ce privește partea frontală, dar și interiorul. Tehnologia de ultimă oră a companiei, printre care ecranul dual de 12,3 inchi, cea mai nouă generație a sistemului COMAND Online, comunicare Car-to-X și Drive Pilot, ca părți integrate în pachetul de rulare autonomă, se vor regăsi și la noul model.

Acoperișul alungit și spatele cu formă diferită, care include stopurile cu aspect circular, asemănătoare celor de la C-Class Estate, vor fi elemente de design care vor diferenți break-ul de limuzină.

Mercedes-Benz plănuiște să construiască două versiuni, una standard și una All-Terrain, care va fi pe placul amatorilor de drumuri în afara șoselelor, care va avea, evident, o gardă la sol mai ridicată.

Noua generație de motoare diesel care însoțește limuzina, se va regăsi și la T-Modell. Cea mai recentă transmisie a companiei, 9G-Tronic, va fi, de asemenea, prezentă, în cadrul gamei.

Comentati?

Your email address will not be published.