E pe drum! Mercedes-Benz GLC Coupe promovat din nou

,
1.49K 0

Am văzut noul Mercedes-Benz GLC Coupe de nenumărate ori, ascuns sub straturi mai groase sau mai subțiri de camuflaj. Ba chiar am văzut clipul oficial făcut public de Mercedes-Benz la finele săptămânii trecute. Și acum trebuie să ne mulțumim cu o schiță a SUV-ului Coupe în versiune AMG.

La aproape un an de la prezentarea conceptului GLC Coupe la Shanghai, fratele mai mic al SUV-ului în versiune standard vine cu un design robust, o grilă a radiatorului dreaptă și o singură lamelă care sprijină logo-ul cu stea în trei colțuri, dar și cu linii armonioase tipice unui coupe. Ceea ce vedem în această schiță poate fi nimeni altul decât GLC 43 AMG Coupe, versiunea poziționată sub vârful de gamă AMG, iar liniile sale robuste și sportive nu fac decât să confirme bănuiala.

Așa cum arată clipul promoțional, noul GLC ar trebui să fie energic, puternic și dinamic, dar se pare că Mercedes a sacrificat aspectul practic în numele design-ului, pentru că spațiul la cap și spațiul rezervat bagajelor în noul Mercedes-Benz GLC Coupe au fost serios afectate. Tocmai acesta este motivul pentru care prototipul a fost surprins testînd cu o cutie de bagaje pe acoperiș luna trecută.

Camuflajul subțire din fotografiile spion dispare complet, iar schița automobilului roșu va prinde viață în curând. Mercedes-Benz GLC Coupe este programat să-și facă debutul pe 23 martie, la Salonul Auto de la New York.

Vedeți aici clipul promotional de săptămâna trecută: Noul Mercedes-Benz GLC Coupe este gata să debuteze la New York.

Comentati?

Your email address will not be published.