Mercedes E-Class All-Terrain dezvăluit oficial. TOATE DETALIILE ȘI GALERIE FOTO

,
1.71K 0

Mercedes E-Class All-Terrain a fost dezvăluit official, la scurt timp după clipul promotional lansat aseară. VĂ ADUCEM TOATE DETALIILE ȘI GALERIA FOTO COMPLETĂ.

T-Modell era deja cel mai versatil model din familia E-Class. Acum E-Class devine și mai practic, primind, în premieră, o versiune cu valențe off-road. Noul All-Terrain calcă pe urmele lui Audi A6 Allroad și Volvo V90 Cross Country și este practic un break cu o gardă la sol ridicată cu 35 mm, cu protecții de plastic (inclusiv scuturi suplimentare în față și în spate) și tracțiune integrală 4Matic oferite standard. Grila radiatorului iese in evidență, aceasta înglobând acum două lamele din plastic de mari dimensiuni.

De asemenea standard este suspensia pneumatică Air Body Control, care oferă opțiunea de a alege între trei setări diferite pentru garda la sol. În condiții normale, All-Terrain este cu 29 mm mai înalt ca un break obișnuit. 14 mm dintre aceștia sunt acolo grație jantelor mai mari, iar ceilalți, grație suspensiei modificate. Un nivel cu 35 mm mai mare este maximum posibil, dar numai la viteze de până la 35 km/h. Garda la sol a lui Mercedes E-Class All-Terrain variază între 121-156 mm. De asemenea nou (derivat de la GLE) este programul de rulare All-Terrain aferent sistemului Dynamic Select, care poate optimiza tracțiunea și confortul pe drumuri de calitate proastă. Acesta ajustează ESP-ul și ASC-ul și ridică suspensia până la setarea maximă de 156 mm.

Mercedes-E-Class-All-Terrain-15-768x512@2x

“Niciun alt E-Class nu a mai fost la fel de versatil ca All‑Terrain. Noul model combină design-ul impresionant al unui SUV cu  acel concept inteligent de spațiu tipic modelelor break. Acesta vine la pachet cu o gamă largă de dotări de siguranță inovatoare, dar și cu interiorul Clasei E, câștigător al multor premii”, spune Ola Källenius, membru în Consiliul de Administritrație de la Daimler, responsabil cu divizia de Vânzări și Marketing de la Mercedes Benz Cars.

All-Terrain își va sărbători lansarea pe piață în primăvara lui 2017 odată cu debutul versiunii E 220 d 4Matic, cu 194 CP. 220 d poate sprinta până la 100 km/h în 8 secunde, atinge o viteză maximă de 232 km / h și are un consum mediu de numai 5,1 l/100 km. Transmisia cu 9 trepte 9G-Tronic este standard. E 350 cu șase cilindri și 258 CP se va alătura gamei ulterior, tot în 2017.

La interior, noul Mercedes E-Class All-Terrain vine cu pedale sport din inox cu protecții din cauciuc și cu logo-ul All-Terrain imprimat pe covorașe și praguri. Dotările standard sunt bazate pe linia de echipare Avantgarde. Habitaclul este decorat cu detalii din aluminium și fibră de carbon. De altfel, All-Terrain este identic la interior cu E-Class T-Modell, inclusiv în privința ecranelor duale TFT de 12,3-inch oferite optional, dar și a suprafețelor touch prezente pe volan.

Mercedes-E-Class-All-Terrain-5

Comentati?

Your email address will not be published.