Noul BMW Seria 5, spionat în premieră în timpul testelor pe zăpadă

BMW Seria 5
,
1.96K 0

Noua generație BMW Seria 5 a fost spionată din nou, de această dată în timpul testelor pe zăpadă, cu toate că noul sedan premium nu va fi lansat mai devreme de 2016.

Dacă luăm în considerare multitudinea detaliilor prezente pe prototipul de test BMW Seria 5, putem afirma cu certitudine că vorbim despre un model BMW complet nou.

Printre cele mai evidente modificări aduse noului BMW Seria 5 se numără mânerele portierelor precum și forma redesenată a montantului A și a portierelor față. Acestora li se mai adaugă plafonul mai jos în partea din spate, continuat cu luneta care coboară către portbagaj.

Spy-Photo

Se pare că designul viitorului Seria 5 a moștenit cea mai recentă abordare de design, introdusă de conceptul Vision Connected Drive.

Știm deja că nou Seria 5 își va împărți platforma și cu alte modele BMW, așa cum actua generație împarte elemente cu modelele  BMW Seria 6 și BMW Seria 7.

În schimb, Seria 7 va extinde utilizarea tehnologiei CFRP și către Seria 5, pentru zone-cheie ale caroseriei cum ar fi plafonul, capota, capota portbagajului și portierele. Această soluție va contribui la reducerea greutății totale, în comparație cu generația actuală.

Spy-Photo

Sunt voci care spun că noul BMW Seria 5 va impune noi standarde de eficiență odată cu adoptarea noii game de motorizări BMW, bazată pe propulsoare pe benzină și diesel în trei cilindri.

La fel de bine am putea să ne așteptăm la o versiune plug-in hybrid a noului Seria 5, dezvoltată pentru piața americană și cea europeană, din moment ce capacul de pe aripa față stânga ar putea ascunde o priză pentru încărcare electrică.

Comentati?

Your email address will not be published.