Mercedes-Benz A 45 AMG facelift – design nou, mai multă putere

,
1.8K 0

Mercedes-Benz A 45 AMG va primi la începutul anului viitor un design proaspăt și mai multă putere, ca parte a operaţiunii tradiţionale de facelift.

Viitorul A 45 AMG „va fi din nou cel mai puternic”. Acesta este ţelul trasat de şeful AMG Tobias Moers, citat de publicația britanică Autocar.

Puterea totală ar urma să atingă pragul de 380 CP, în încercarea de a eclipsa rivalul Audi RS3 și al său arsenal de 367 CP.

mercedes-benz-a45-amg-engine-2

Cilindreea de 2 litri rămâne neschimbată, inginerii Mercedes-AMG axându-se pe modficarea presiunii turbinelor și a setărilor pentru admisie.

Hatchback-ul Mercedes-AMG va fi mai rapid cu 0,1 secunde faţă de cele 4,6 secunde estimate în prezent pentru sprintul de la 0 la 100 km/h. Viteza maximă va fi în continuare limitată la 250 km/h.

În materie de design, faceliftul va diferenția și mai mult din punct de vedere vizual A 45 AMG de rudele sale din gamă, totul graţie unei grile frontale redesenate și a unei serii de modifcări aerodinamice subtile.

Surprinzător, Audi nu este singurul rival pentru A 45 AMG. Volkswagen a dezvăluit anul trecut la Beijing Golf R cu motor de 2 litri și 400 CP, model confirmat pentru producția de serie. Astfel, ţinta de 375 CP stabilită pentru Mercedes-Benz A 45 AMG facelift par o nimica toată pentru inginerii geniali din Affalterbach.

 

Comentati?

Your email address will not be published.