S-Class Cabrio își arată acoperișul textil. Noi fotografii spion

,
1.36K 0

Mercedes-Benz revine la origini cu primul S-Class Cabrio din epoca modernă. Cel mai mare automobil decapotabil al companiei a fost din nou spionat de revista olandeză Autoweek, de această data arătîndu-și acoperișul textil în toată splendoarea.

Așteptat să le-o ia înainte distinșilor rivali Continental GTC de la Bentley și DB9 de la Aston Martin, noul S-Class Cabrio își va face debutul nu mai târziu de 2016, iar listele de comenzi se vor deschide în această toamnă.

Pentru prima oară de la marile decapotabile de dinaintea celui de-al doilea Razboi Mondial, compania germană revine în eșalonul de top al clasei premium cu un model decapotabil reprezentativ.

Mercedes a ales calea acoperișului textil în încercarea sa de a obține o structură mai ușoară și linii exterioare conturate cu grație. Design-ul este, în mod evident, plin de eleganță, cu proporții cursive, menite să transforme acest S-Class Cabrio într-unul dintre cele mai seducătoare automobile “deschise” de pe piață.

Noile fotografii spion arată în mod clar asemănările cu versiunea Coupe, mașina de la care varianta Cabrio împrumută platforma. Proporțiile sunt, bineînțeles, ușor schimbate, pentru o integrare mai bună a părții posterioare mai înalte, o concesie făcută din motive de mărime și greutate, legate de mecanismul unui acoperiș textil.

Noul Mercedes-Benz S-Class Cabrio ar trebui să fie disponibil doar în versiuni V8. Două opțiuni vor fi incluse în ofertă, deja cunoscutul motor biturbo de 4,7 litri, creditat cu 455 CP și 700 Nm (449 CP și 516 lb-ft pentru piața americană) și vârful de gamă, versiunea AMG de 5,5 litri cu 577 CP. Grozavul motor V12 este, pentru moment, scos din cărți.

Deja probabil vă întrebați cât va costa noul S-Class Cabrio? Ei bine, conform informațiilor credibile venite din interior, prețul de pornire ar trebui să treacă lejer de borna de 150 000 de euro.

PENTRU A VEDEA ÎNTREAGA GALERIE FOTO, MERGEȚI PE SITE-UL AUTOWEEK.

Sursă foto: Autoweek.nl

Comentati?

Your email address will not be published.