Design proaspăt pentru Mercedes-Benz SL facelift – primele fotografii spion

,
1.25K 0

Mercedes-Benz plănuiește modificări minore de design pentru roadster-ul SL, surprins pentru prima oară înaintea lansării programate pentru anul viitor.

Mercedes-Benz SL facelift primește faruri redesenate – asemănătoare cu cele prezente pe S-Class Coupe; prize de aer noi poziționate mai jos și cea mai nouă iteraţie a grilei frontale Mercedes-Benz. Stopurile, bara spate și capacul portbagajului vor fi, de asemenea, reconfigurate.

Interiorul modelului testat este mascat, însă ştim cu certitudine că sistemul de infotainment va fi complet revizuit, Mercedes-Benz urmând să implementeze noua centrală de comandă cu butoane rotative și  touchscreen de 8,4 inci, lansată odată cu noile Mercedes-AMG GT și C-Class.

Gama de motorizări a fost actualizată recentpână în acest moment, astfel încât nu vom avea parte de schimbări majore. Anul trecut, gama a fost completată cu versiunea SL400, propulsată de un biturbo V6 de 2.996cc, care dezvoltă 329 CP. Versiunile V8 SL500 și SL63 AMG se vor regăsi, de asemenea, în continuare în ofertă.

Mercedes-Benz SL facelift este aşteptat în showroom-uri anul viitor. Cel mai probabil, modelul revizuit fi dezvelit la salonul auto de Geneva de anul viitor.

Comentati?

Your email address will not be published.