Vedeți noul smart fortwo Cabrio în versiunea de serie

,
2.22K 0

Noul smart fortwo Cabrio a fost surprins practic nedeghizat înainte de lansarea sa oficială la Salonul Auto de la Frankfurt. Fotografii de la AutoWeek.nl.

Un cititor fidel le-a trimis prietenilor noștri olandezi o serie de fotografii spion realizate în timpul unei ședințe foto promoționale cu viitorul decapotabil. De fapt, acesta a reușit să surprindă nu unu, ci două modele smart fortwo Cabrio strălucitoare, vehiculele în cauză fiind cu siguranță versiunea de serie.

smart-fortwo-cabrio-2

Fiți siguri că noul smart ForTwo Cabrio nu va aduce modificări notabile în ceea ce privește stilul sau echiparea, în comparație cu predecesorul său. Contrar speculațiilor inițiale, noul model va păstra chiar și montanul posterior fix, dar și acoperișul electric din textil.

Cu specificațiile tehnice încă secrete, putem dezvălui doar faptul că gama de motorizare va include aceleași motoare pe benzină cu trei cilindri care se regăsește la smart-ul fortwo cu acoperiș fix, natural aspirat (1,0 litri, 71 CP) sau turbo (0,9 litri, 90 CP).

smart-fortwo-cabrio-1

Și pentru că premiera oficială a noului smart fortwo Cabrio va avea loc în curând, putem afirma, fără teama de a greși, că noul model va ajunge în showroom-urile smart din lumea înreagă în luna decembrie.

Sursă foto: AutoWeek.nl

Comentati?

Your email address will not be published.