G-Class cameleon – Kylie Jenner schimbă culoarea mașinii în fiecare anotimp

,
2.31K 0

Ce culoare este mașina ei? Este gri! Nu, stai, este roșie! Ah, ba nu, cred că este bleu. Gata, deja devine obositor să tot ghicim culori!

Poate că cea mai tânără dintre surorile Kardashian, Kylie Jenner, ne poate face să credem că își schimbă mașina în fiecare lună. Dar să fim serioși, este prea mult chiar și pentru clanul Kardashian. Mezina familiei doar își vopsește mașina de 233 000 de dolari. Când vopseaua abia se usucă pe caroserie, Kylie se plictisește și alege o nouă nuanță.

Culoarea originală a SUV-ului cumpărat anul trecut a fost gri. Dar asta a fost… cu două culori în urmă. La scurt timp după livrare, mașina a devenit roșie și, cu siguranță, nimeni nu o putea rata în trafic, prin Los Angeles.

G-Class red Kylie Jenner

Dar știți sentimentul, vara alegem cu toții culorimai deschise. Așa că la începutul lunii august, vehiculul pătrățos a devenit albastru deschis.

Kylie Jenner, care abia și-a sărbătorit majoratul, preferă SUV-ul bleu în locul supercarului primit pe 10 august, în dar de ziua sa, de la iubitul rapper Tyga: un Ferrari 482 Italia în valoare de 320 000 de dolari. Adolescenta își scoate Ranger Rover-ul la vânzare, doar ca să facă loc în garaj. Cine știe ce mai primește anul viitor de ziua ei?

Ferrari Kylie Jenner

Clanul Kardashian adoră vehiculele Mercedes, în mod special, G-Class. Sora mai mare, Kim, are o grămadă. Și se pare că e o trăsătură de familie. Mama fetelor, Caitlyn, surorile Kendall și Khloe, au și ele câte unul.

Pe ce culoare pariați pentru toamna care începe în câteva zile?

 

Comentati?

Your email address will not be published.