Fără blocaje rutiere – bicicleta smart

Bicicleta electrică smart
,
2.87K 0

Căutarea unui loc de parcare în oraș îți poate provoca mari dureri de cap. Dar o bicicletă… asta poate să încapă cam oriunde. Pe parcurs ce orașele noastre se dezvoltă și se schimbă, să treci la două roți poate fi o evadare din blocajele rutiere. Îți trebuie doar două pedale și un motor electric.

Poate că pare șocant, dar este adevărat. Un studiu arată că ne petrecem șase luni din viață în blocajele rutiere. Dar dacă trecem de pe banda de viteză, care oricum este blocată la oră de vârf, de mașini care se deplasează centimetru cu centimetru, pe banda special amenajată pentru biciclete?

Mercedes-Benz smart vine cu bicicleta eletrică smart. Și pentru a se asigura că totul se potrivește perfect, cei de la smart au apelat la BionX pentru proiectarea sistemului de propulsie și i-a cerut ajutorul celebrului designer Kalle Nicolai pentru a concepe o bicicletă cu un look memorabil. Așa a luat naștere bicicleta electrică smart, cu un design futuristic, totuși simplu.

Deși nu este cea mai ușoară bicicletă disponibilă pe piață la această oră, pentru că acest ebike cântărește nu mai puțin de 26 de kilograme, reușește să mențină greutatea bateriei la o valoare convenabilă: 3.31 kg.

smart ebike

O distanță de 100 de kilometri este limită pentru o baterie încărcată 100%. Durata unui proces complet de încărcare este de 5 ore. Bicicleta vine cu un sistem inteligent și eficient de rcuperare a energie în momentul frânării. Și de această dată, stricarea sau murdărirea pantalonilor în timpul pedalării, din cauza lanșului iese din discuție, pentru că lanțul obișnuit a fost înlocuit de o curea din carbon.

Dacă sunteți în întârziere, trebuie să știți că bicicleta eletrică smart poate atinge o viteză mximă de 32.19 km/h și beneficiază de conexiune la smartphone. Vă puteți verifica viteza, caloriile arse, distanța până la birou și înapoi acasă, pentru că brand-ul smart are, printre grijile primordiale, conectivitatea.

smart ebike 4

Și poate că nu ați știut niciodată până acum, dar celebra companie de tuning Brabus a modificat și bicicleta electrică smart. Așa că puteți trece la nivelul următor cu bicicleta smart Brabus, care vine cu un motor de 500 watti și o viteză maximă de 40 km/h.

Dar toate aceste facilități (chiar și fără tuning) vin cu un preț asemănător cu cel al unei mașini de clasă mini la mâna a doua. Disponibilă în Statele Unite, Canada și Europa, bicicleta smart costă 3 000 euro. Versiunea Brabus costă 4 500 euro.

smart Brabus

 

Comentati?

Your email address will not be published.