Campania de siguranță Mercedes-Benz: Fii pe fază!

Campanie de siguranță
,
1.43K 0

Siguranța este mult mai importantă decât a ajunge la destinație la timp. Mai bine să întârzii cinci minute. Dar să ajungi întreg! Este ideea promovată de noua campanie de siguranță Mercedes-Benz, în care piloții de Formula 1, Lewis Hamilton și Nico Rosberg, joacă roluri principale.

Driverii de la Mercedes, Nico Rosberg și Lewis Hamilton, nu au primit accesul de a intra pe linia standurilor. “Cum adică nu avem voie? Suntem piloții de la Mercedes”. Răspusul personalului de securitate i-a șocat pe amândoi: “Nu puteți intra aici cu acele haine!”
Hamilton îl ia la rost pe Rosberg pentru că poartă pantofi sport într-o culoare țipătoare. Încălțămintea mea este în regulă, doar nu intrăm într-un club de noapte, nu-i așa?”, întreabă pilotul german.

Este doar un fragment dintr-un spot publicitar care promovează campania de siguranță Mercedes-Benz pentru șoferi, pasageri și pietoni.

 

Mercedes-Benz safety campaign

Nico Rosberg and Lewis Hamilton are promoting pedestrian safety.

“Siguranța oamenilor care merg pe jos în apropierea vehiculelor în mișcare trebuie să fie aceeași în Formula 1 și pe stradă. Ca pilot, bineînețeles că trebuie să ai încredere în semnalele pe care ți le dă echipa. Dar trebuie să fii super atent la tot ce se întâmplă în jurul tău”, spune Hamilton în reclama TV care promovează siguranța. Traficul stradal este ca la Formula 1, sunt de părere piloții de la Mercedes AMG Petronas: “Nu trebuie să ai încredere doar în semne de circulație și semafoare. Trebuie să fii atent tot timpul.

Mesajul campaniei îi avertizează pe șoferi să renunțe la a scrie SMS-uri, să vorbească la telefon și chiar la volumul ridicat al muzicii, pentru că orice neatenție poate pune în pericol șoferul, pasagerii, dar și pietonii. Nico Rosberg și Lewis Hamilton promovează și purtarea centurii de siguranță, chiar dacă cel din mașină se află la volan sau pe un loc din spate și indiferent decât de sigură i se pare mașina.

Urmăriți cum reușesc cei doi piloți să intre pe linia de pit-stop, dar și glumele dintre cei doi, în următorul video.

 

După Marele Premiu al Japoniei de la Suzuka, Mercedes AMG Petronas se află pe primul loc, cu 522 de puncte, în timp ce piloții team-ului ocupă primul loc (Lewis Hamilton) și locul 2 (Nico Rosberg). Zece puncte îi despart pe cei doi.

Comentati?

Your email address will not be published.