Mercedes-Maybach E-Class “pozează” pentru o nouă filmare spion

,
1.17K 0

Oficial negat, dar gata de lansare. Mercedes-Maybach E-Class pozează din nou pentru camera spionului-cameraman de serviciu, Walko. Succesul surprinzător de care se bucură Mercedes-Maybach S-Class a aprins imaginația șefilor de la Daimer, care acum pun la cale un model Maybach pentru fiecare dintre gamele de modele de clasă mare.

Camuflajul amplu nu poate însă ascunde elementele de design familiare pe care le preia de la viitoarea limuzină E-Class, deja disponibilă la vânzare. Călcînd pe urmele modelului S-Class Maybach, super limuzina derivată din E-Class primește un ampatament mai lung și încă un geam grefat în montantul C.

Nu este prima dată când Mercedes oferă un E-Class cu ampatament lung, actuala generație bucurîndu-se de un astfel de model rezervat pieței din China. Diferențele de design sunt însă minime. De această dată, viitorul Mercedes-Maybach E-Class se va distanța de modelul inferior în cadrul gamei grație unei liste lungi de dotări tehnologice și funcții de confort. Scaunele executive cu funcție de masaj cu suport integrat pentru picioare sunt incluse pe această listă.

Strategia este logică, pentru că prima creație a sub-brand-ului Maybach bazată pe S-Class a dat lovitura, cifrele sale de vânzări depășind chiar și cele mai optimiste previziuni oficiale. Totul se reduce la schema de prețuri accesibile ale Maybach-ului S-Class, diferența dintre modelul de serie și acesta ajungând la aproximativ 23.000 de dolari, în ciuda dotărilor extra cu care limuzina exclusivistă a fost binecuvântată.

Sursă: Walko

Comentati?

Your email address will not be published.