Noul Mercedes CLS 2018 într-o simulare digitală realistă

,
2.21K 0

Noul Mercedes CLS vine anul viitor. Pentru a ne face așteptarea mai ușoară, colegii noștri de la Carscoops au realizat o simulare digitală realistă a coupe-ului cu patru uși, programat să devină însăși definiția eleganței.

Ceea ce dezvăluie imaginea computerizată este un prototip care urmează rețeta familiară a modelului CLS. Mașina este joasă și alungită, iar blocurile luminoase din spate par foarte asemănătoare cu acelea de la C-Class și S-Class Coupe. Grație folosirii aluminiului, greuatea viitorului CLE – ca și la E-Class – ar trebui să fie redusă cu aproximativ 100 de kilograme în comparație cu modelul actual.

Noul coupe cu patru uși va avea la bază structura modulară a Clasei E, MRA. Noua platformă îi aduce viitorului CLE un ampatament cu 6,5 centimetri mai lung și, cu siguranță, mai mult spațiu interior. De asemenea, grație folosirii masive a aluminiului, greutatea viitorului CLE ar trebui să fie redusă cu aproximativ 100 de kilograme față de actualul model.

în linie și cele diesel de 2.0 litri, OM256. Deși se zvonea că va primi un nou nume, CLE, se pare că cea de-a treia generația a coupe-ului cu patru uși își va păstra denumirea originală, grație reputației istorice pe care o are.

În 2018, ne așteptăm să apară pe piață noul CLE. Revenirea modelului Shooting Brake pare însă în pericol, din cauza faptului că acesta nu a avut succes.

Foto: Carscoops.com

Comentati?

Your email address will not be published.