Mary J. Blige divorțează, iar soțul refuză să-i returneze Mercedes-urile

,
1.1K 0

Mary J. Blige a înaintat actele pentru divorț, intenționând să pună capăt relației cu soțul și managerul său Martin Isaacs. În documentele prezentate de cântăreața care a câștigat de 9 ori premiul Grammy, apare informația conform căreia Isaacs a refuzat să-i returneze câteva bunuri, printre care două Mercedes-uri și câteva premii.

Mary J. Blidge a hotărât să se despartă de soțul ei după 13 ani de căsnicie. Ea a plecat din casa în care a trăit alături de acesta de când s-au căsătorit în 2003, iar soțul încă se află în posesia a două Mercedes-uri, un SL550 și o limuzină C300, dar și un Range Rover, toate pe numele artistei.

Mary J. Blige

Mai mult, cântăreața în vârstă de 45 de ani spune că soțul ei i-a luat aproape jumătate de milion de dolari din contul bancar, dar Martin Isaacs nu a răspuns încă acuzațiilor. În schimb, acesta cere să primească 130.000 de dolari lunar.

Cântăreața, care a interpretat hit-ul „As” alături de britanicul decedat de curând, George Michael, în 1999, a înaintat actele pentru divorț în luna iulie, motivând diferențe ireconciliabile.

Comentati?

Your email address will not be published.