“A” vine de la “artă” – Graffiti pe Mercedes-Benz A-Class

,
1.6K 0

Patru mașini Mercedes-Benz A-Class AMG Line facelift au fost expuse săptămâna trecută la mall-ul Bangsar din Kuala Lumpur, Malaezia, arătînd absolut uluitor. O trupă de artiști stradali le-au asigurat mașinilor acest look îndrăzneț. Dar cine le va conduce acum?

Artiștii stradali Orkibal, Donald Abraham și Fritilldea, alături de cel care li s-a alăturat de curând, Fauzan Fuad, toți aceștia alcătuind trupa Foursome KL, au fost solicitați pentru a da un look inedit mașinilor Mercedes-Benz A 20 AMG Line.

Deci iată ce a ieșit din mâinile lor: mașini îmbrăcate în culori tari, cu modele îndrăznețe. Nuanțele vibrante care îmbracă trei dintre cele patru mașini, dar și combinația alb-negru de pe a patra i-au lăsat mască pe oaspeții mall-ului din capitala Malaeziei.

După ce a fost expus la mall, alaiul motorizat extrem de colorat a fost mutat la Centrul de Arte din Kuala Lumpur (KLPac) pe durata weekend-ului trecut, expunerea lor acolo făcînd parte din Festivalul Mercedes-Benz Urban Hunting Art and Music.

Pentru a-și demonstra spontaineitatea, artiștii au oferit și o demonstrație live. Între 10 am – 6 pm, oaspeții au putut participa la sesiuni de artă și mixaj și la diverse ateliere, au putut urmări scurte filme malaeziene, dar și show-uri de muzică puse în scenă de artiști locali.

Comentati?

Your email address will not be published.