Un Mercedes cărat cu o roabă în Jamaica

,
1.79K 0

Cum duci un Mercedes-Benz din punctul A în punctul B? Știm cum să facem asta din momentul în care ne luăm permisul de conducere. Pornim motorul și începem să conducem. Dar dacă motorul nu pornește? Chemăm pe cineva să ne tracteze? Un camion cu platformă, poate? Și ultima întrebare: dar dacă acel camion nu mai vine?

Dacă unii pot muta munții din loc, cât de greu poate fi să mute o mașină stricată? Ei bine, poate că unii nu-și permit mare lucru din punct de vedere financiar, dar compensează lipsa banilor cu idei geniale! Tot vorbim despre tehnologii inovatoare, dar acești doi tineri sunt la fel de inventivi ca inginerii AMG de la Affalterbach. Au reușit să transporte un Mercedes vechi din locul în care s-a stricat până acasă.

Pentru că au așteptat degeaba un camion care să le ridice mașina, s-au hotărât să se descurce singuri. Așa că au folosit un scripete ca să o ridice și să o pună într-o… roabă! Unul a tras roaba, fără măcar să fie nevoit să privească în urmă, iar celălalt a împins-o, încercînd, în același timp să mențină mașina în echilibru.

 

Poate că nu este cea mai sigură variantă, dar, cu siguranță, nu vor fi amendați pentru viteză!

Bravo vouă! Noi cum de nu ne-am gândit la așa ceva până acum!

Glumim! Și vă rugăm să nu încercați asta acasă!

Comentati?

Your email address will not be published.