Mercedes cucerește patru trofee la gala ‘Cele mai bune mașini din lume’

,
1.61K 0

Mercedes-Benz este lider în topul preferințelor cititorilor care au votat în cadrul sondajului “Auto Trophy 2015 – Cele mai bune mașini din lume”, organizat de revista “Auto Zeitung”. Compania de la Stuttgart și-a adjudecat primul loc la nu mai puțin de patru categorii.

După ce sedanul C-Class a fost desemnat “Cea mai bună mașină de clasă medie”, iar Clasa S a fost aleasă “Cea mai bună limuzină de lux” anul trecut, mașinile Mercedes-Benz repetă istoria și obțin și în 2015 aceleași trofee.

Cele mai bune masini din lume

Mercedes-Benz s-a aflat în topul preferințelor cititorilor revistei “Auto Zeitung”, fiind desemnat cel mai bun producător auto anul acesta. La gala de decernare a premiilor Auto Trophy, care a avut loc la Cruise Center din Hamburg-Altona, compania și-a adjudecat și trofeul calității, fiind brand-ul cu cele mai puține reclamații din partea clienților. Premiul a fost oferit în colaborare de către echipe editoriale internaționale și de agenția de inspecție tehnică GTÜ.

A fost cea de-a 28-a ediție a galei “Auto Trophy”. Cititorii revistei germane au avut ocazia să aleagă dintre 441 de modele și brand-uri diferite, înregistrate în cadrul a 23 de categorii. Aproape 75.000 de pasionați de mașini, cititori ai revistei sau ai site-ului Auto Zeitung, dar și ai altor reviste auto internaționale, au luat parte la sondajul în urma căruia s-au desemnat Cele mai bune mașini din lume.

Comentati?

Your email address will not be published.