Mașina de catifea. Dar cum va trece de iarnă acest SLS AMG?

,
5.62K 0

Foliile de vinil nu mai sunt la modă! Au fost înlocuite de cele de catifea! De la bolizi Ferrari la limuzine Bentley, toate au abordat noul trend. A venit acum momentul ca Mercedes-ul SLS AMG să-și îmbrace costumul de catifea. Iată primul SLS îmbrăcat în acest material, surprins în Frankfurt. Dar oare cum va trece de toamna ploioasă și de ninsorile iernii germane?

“Black Velvet and my little boy’s smile” (“Catifea neagră și zâmbetul băiețelului meu”), spune cântecul blues-rock interpretat de Alannah Myles. Dar cu siguranță, nu se află un băiețel la volanul acestei bestii de catifea, iar “Black Velvet” nu este un cal, ca în clipul din 1989, ci chiar o herghelie întreagă de cai putere.

Velvet SLS catifea

Nu există informații despre modificările tehnice operate asupra Mercedes-ului care are deja un motor monstruos, dar după notele grave pe care le produce, s-ar putea să fi primit un plus de putere sub acea capotă de catifea. Poate că arată moale și pufoasă, dar mașina asta are pumni de oțel. Bolidul de 1695 de kilograme este propulsată de un motor uriaș de 6,3 litri, care biciuiește 583 de cai putere și dezvoltă un cuplu de 650 Nm. Știm că materialul în care este îmbrăcat este greoi, dar SLS-ul are toate șansele să alerge la fel de rapid cum zice fișa tehnică: în versiunea standard, ajunge de la 0-100 km/h în 3,7 secunde și atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Cei de la Thecarhotel Photography au fost primii care au surprins mașina la plimbare prin Frankfurt și au postat imediat fotografiile pe Facebook. Din acel moment, acest SLS s-a transformat într-o pradă de zile mari, vânătorii amatori de mașini urmărind-o prin toată țara. Dar chiar am vrea să vedem o fotografie la primăvară, ca să ne asigurăm că mașina a trecut cu bine prin iarnă. Multă baftă, SLS de catifea!

https://www.youtube.com/watch?v=iVGV7QjLoDo

Sursă: Autogespot.

Comentati?

Your email address will not be published.