AMG

Ceva rapid iese pe circuit

,
1.5K 0

Cei de la Mercedes-AMG se joacă din nou cu noi. Ne-au arătat clipul cu mașina invizibilă și au denumit-o simplu ceva rapid. Acum postează fotografii cu bestia însetată de benzină alergîd pe circuit. Dar cât de relevante sunt noile poze?

O roată. O aripă. O oglindă laterală. Nimic special până acum, toate mașinile le au. Dar când un pilot profesionist îmbrăcat într-un costum inscripționat cu logo-ul AMG urcă la volan, e clar că mașina are un ADN special. Iar camuflajul în care este îmbrăcată nu este încă o opțiune de vopsea.

AMG ceva rapid

Luînd în considerare coloana sonoră din clipul postat cu 10 zile în urmă, care nu ne arată, doar ne lasă să auzim mașina alergînd de una singură la Hockenheim, putem recunoaște simfonia motorului V8 biturbo de 4.0 litri.

Mercedes-AMG testează mai mulți bolizi cu același motor, în același timp: C 63 Coupe, E63 și versiunea pentru circuit a mașinii sport Mercedes-AMG GT. Nici versiunea stradală a supercarului GT3 nu este scoasă din cărți. Doar că în cazul celei din urmă, așteptăm o capotă ceva mai bombată.

Nu vom trage concluzii pripite în privința mașinii invizibile care tocmai a devenit vizibilă. Ne vom prinde mai devreme sau mai târziu. Atât vă mai spunem. Farurile nu par să fie de E, iar liniile nu par de GT. Vă vom ține la curent.

Comentati?

Your email address will not be published.