Conceptul Mercedes-AMG GT: Cum arată modelul de serie

,
1.77K 0

Vă aducem prima imagine a Conceptului Mercedes-AMG GT într-o formă de producție ipotetică prin intermediul PeisertDesign. Simulările digitale redau cum ar putea arăta conceptul cu patru uși odată ce intră în producția de serie, în jurul anului 2019.

Conceptul Mercedes-AMG GT Concept tocmai a fost dezvăluit la Geneva și a atras deja atenția experților în simulări digitale, care își imaginează cum ar putea arăta mașina în versiune de serie.

Așa cum era de așteptat, Mercedes-AMG GT cu patru uși va miza pe design. Un design sportiv, chiar! Din profil, GT-ul nu poate fi confundat cu nimic altceva decât cu un veritabil coupe cu patru uși, o imagine la care contribuie și acoperișul alungit, care coboară armonios spre spatele frumos sculptat. Ca și la E-Class, design-ul stopurilor adoptă liniile înguste, chiar feline.

 

În simulările digitale, grila față este mai simplă, pentru că este înlocuită de una tipică Mercedes-AMG, Panamericana. PeisertDesign a eliminat și câteva elemente care atrăgeau prea mult atenția, inclusiv difuzorul de aer, care a fost modificat pentru a integra o configurație convențională a țevii de evacuare. Evident, pentru a da simulării o imagine cât mai realistă, un set de oglinzi laterale era obligatoriu, dar PeisertDesign a preferat, pur și simplu, să păstreze camerele escamotabile.

Bineînțeles, acesta este doar un concept de design, așa că sistemul hibrid de propulsie rămâne intact. Denumit EQ Power +, acesta este o combinație între motorul V8 pe benzină de ultimă oră și o unitate electrică ultra-performantă. Ambele conectate inteligent și cuplate cu un conept modular de baterie. Sprintul de la 0 la 100 km/h se realizează în mai puțin de trei secunde – ceea ce corespunde cu nivelul unei super mașini sport. Motorul V8 biturbo de 4.0 litri de la AMG este configurat pentru 600 CP. Și tracțiunea integrală primește o notă progresivă: puntea din spate acționează un motor electric puternic, care vine în ajutorul cuplului vectorial cu with targeted over-acceleration. (HELP!)

mercedes-amg-gt-concept-rendering-2

Comentati?

Your email address will not be published.