Mercedes-Benz GLC Coupe dezvăluit în versiunea de serie (video)

,
1.47K 0

Mercedes-Benz GLC Coupe este dezvăluit în premieră în straie de producție, grație faimosului “vânător” de mașini, Walko. Alter-ego-ul sportiv al noului GLC a fost filmat în trafic cu mai bine de un an înaintea debutului oficial.

Mercedes-Benz este decis să bată BMW-ul cu propriile arme. Pe urmele noului GLE Coupe, killer-ul BMW-ului X6, nemții pregătesc acum un frate mai mic pregătit să învingă BMW X4.

Ca și în cazul noilor fraţi din gamă, design-ul este principala atracție a lui GLC Coupe. Partea din față oferă prima mostră a filosofiei sportive, solide, care caracterizează întreaga mașină: console faţă-spate scurte, o grilă a radiatorului abruptă și logo-ul supradimensionat cu stea în trei colțuri.

Din profil, Conceptul GLC Coupe nu poate fi confundat cu nimic altceva decât un coupe cu pedigree curat, cu linia alungită a plafonului coborînd către linia proeminentă a umerilor deasupra arcurilor roților din spate, curgînd unitar spre spatele armonios sculptat. Partea inferioară este dominată de difuzorul de aer. GLC Coupe prezintă un design nou al stopurilor, imitînd modelul S-Class Coupe, cu două linii superioare de LED-uri care joacă rolul de semnalizatoare.

Din punct de vedere tehnic, Mercedes-Benz GLC Coupe va moșteni aceeași platformă care stă la baza întregii familii întinerite a Clasei C. Este de așteptat ca gama de motorizare să o imite pe cea prezentă la fratele mai mic.

Rezervate pentru GLC Coupe sunt unitățile cu patru și șase cilindri, dar și o versiune GLC 350 e plug-in hybrid. În mare parte același sistem de propulsie lansat odată cu versiunea eco a Clasei C, folosește un motor turbo de 2 litri cu 211 CP cuplat cu un motor electric de 60 kW, pentru o autonomie electrică de 30 km.

Comentati?

Your email address will not be published.