Oare așa va arăta SUV-ul Mercedes-Maybach? Așteptăm 2018 ca să vedem!

,
1.62K 0

Confirmat la Salonul Auto de la Detroit de însuși șeful de la Daimler, Dieter Zetsche, SUV-ul Mercedes-Maybach SUV ar trebui să-și facă apariția în 2018. Noul vehicul ar trebui să aibă la bază noua generație GLS, dar să fie inspirat de cel mai lung coupe din lume, Mercedes-Maybach 6 Coupe, care are nici mai mult, nici mai puțin de 6 metri.

SUV-ul Maybach va intra în arena pentru a se lua la trântă cu cel care comandă acum segmentul, Bentley Bentayga, cotat la un sfert de milion de euro. Se va infiltra aici și primul SUV din istoria Rolls-Royce, Project Cullinan.

Simularea digitală prezentată aici urmează liniile de design ale conceptului Mercedes-Maybach 6 Coupe, care și-a făcut debutul anul trecut la Concours d’Elegance. Coupe-ul ultra-luxos prezintă o capotă alungită și portiere gullwing, la care modelul din simularea digitală pare să fi renunțat.

Maybach SUV (2)

Grila robustă cu bare verticale, dar și farurile extrem de înguste, se regăsesc și la SUV-ul propus de designer-ul amator. Dar camerele video montate în carcasele oglinzilor au fost înlocuite de oglinzi veritabile. Cel mai probabil, SUV-ul construit de sub-brand-ul Mercedes va ajunge în showroom-uri la finele deceniului.

 

Comentati?

Your email address will not be published.