Vedeți Mercedes S-Class facelift în mișcare. VIDEO SPION

,
1.47K 0

Mercedes S-Class facelift 2017 este la un pas de lansare, în ciuda succesului fenomenal de care s-a bucurat limuzina de top de la Daimler. Modelul modernizat a fost surprins în mișcare de către vânătorul de mașini Walko.

Introdus în 2013, S-Class încă este limuzina cel mai bine vândută în lume. Apariția prematură a modelului facelift vine oarecum ca o surpriză. Imaginile surprinse în exclusivitate de Walko arată însă, modificări minime operate asupra design-ului, acestea limitîndu-se la grila reconfigurată și la barele față și spate redesenate.

Clipul ne oferă și o previzionare a noului design al bordului. Printre alte schimbări, observăm un set de ecrane digitale de dimesiuni mai mari. Se pare că acum, cadranele argintii și comutatoarele mecanice care separă afișajul de ecranul multimedia au dispărut.

Din punct de vedere tehnic, Mercedes S-Class facelift este așteptat să primească o serie nouă de sisteme de asistență, dar și capacitatea de a rula autonom. Se zvonește că Mercedes va reveni la originile sale L6, cu o nouă generație de motoare cu șase cilindri în linie, programată, de asemenea, să-și facă apariția anul viitor, odată cu debutul noului E-Class.

Sursă: Walko on Youtube

Comentati?

Your email address will not be published.