SPIONAJ. Noul Audi A4 se dezbracă de secrete

,
1.63K 0

Noul Audi A4 se dezbracă de secrete. Cel mai nou set de fotografii spion dezvăluie designul final al viitorului rival al Clasei C, în avanpremiera debutului oficial de la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie.

La baza noului A4 va sta noua platformă modulară MLB Evo. Concepută să susțină o gamă largă de ampatamente și ecartamente, ea va fi adoptată treptat de toate modelele Audi mari, inclusiv de următoarele generaţii A6 și A7. Oțel extrem de rezistent, aluminiu și materialele composite sunt doar câteva din ingredientele folosite de Audi în strategia de a reduce greutatea mașinii cu până la 100 kg.

Respectând tradția, Audi va oferi în continuare noul A4 în variante sedan și Avant. Tracțiunea față va fi standard, în timp ce tracțiunea integrală Quattro va fi opțională.

Noul Audi A4 va dispune de o gamă largă de motoare în patru și șase cilindri (1.4, 1.8 și 2.0 litri TFSI turbo pe benzină și 1.6, 2.0 litri turbo diesel), iar o versiune plug-in hybrid va fi disponibilă încă de la lansare. Un motor de 2.0 litri pe benzină în patru cilindri va acționa roțile din față, în timp ce un singur motor electric va propulsa puntea spate pentru a obține, astfel, mult dorita tracțiune integrală. Ulterior, Audi va pune la dispoziție versiuni pe gaz natural și chiar modele în eminamente electrice.

O dată cu noul A4, va fi disponibilă și o gamă largă de inovaţii tehnologice, printre care luminile LED Matrix, un panou de instrumente digital preluat de la noul Audi TT, un ecran tactil complet nou cu sistem de operare Google pentru sistemul de infotainment și grupul motopropulsor e-quattro plug-in hybrid deja amintit.

Foto: Automedia

Comentati?

Your email address will not be published.