Cinci premiere mondiale Mercedes la Salonul Auto de la Frankfurt 2015

Standul Mercedes la Salonul Auto de la Frankfurt
,
2.05K 0

Patru noi modele extind gama Mercedes – noul C-Class Coupe și noul S-Class Cabrio, ambele prezentate și în versiunea AMG. Cireașa de pe tort, conceptul Intelligent Aerodynamic Automobile, cunoscut sub denumirea de Concept IAA, și-a făcut, de asemenea, debutul la Frankfurt. Iar brand-ul smart a venit cu noul fortwo cabrio.

Mercedes Concept IAA

Conceptul IAA arată cât de departe a ajuns deja Mercedes în privința digitalizării dezvoltării și producției auto.

“Conceptul IAA demonstrează că lumea reală și cea virtuală fuzionează din ce în ce mai mult la Mercedes-Benz. Niciodată până acum nu am mai dezvoltat un vehicul concept la fel de repede cum am făcut-o cu acest Concept IAA”, a declarat Dieter Zetsche, CEO-ul de la Daimler.

Mercedes-Benz Cars auf der IAA 2015Mercedes-Benz Cars at the IAA 2015

Conceptul IAA integrează două mașini într-una singură – un coupe cu patru uși cu un interior generos pe măsura celor oferite de E-Class sau CLS și un deținător al recordului mondial în ceea ce privește aerodinamica, avînd un coeficient Cx de numai 0,19.

Puteți citi aici prezentarea completă a Conceptului IAA.

Mercedes C-Class Coupe

Cea mai sportivă versiune a Clasei C beneficiază de platforma ușoară a Clasei C și prezintă trenul adaptiv cu suspensia pneumatică disponibilă opțional – unică în clasa sa.

Mercedes-Benz Cars auf der IAA 2015Mercedes-Benz Cars at the IAA 2015

Puteți citi aici prezentarea completă a noului C-Class Coupe.

Mercedes-AMG C 63 Coupe

Cel mai sportiv C-Class construit vreodată vine cu un motor V8 biturbo de 4,0 litri, cu 476 CP, respectiv 510 CP, dezvoltat în totalitate la Affalterbach , așa cum e cazul şi cu suspensia Ride Control, programele de rulare Dynamic Select, diferențialul autoblocant pe puntea din spate și suportul dinamic al motorului.

Puteți citi aici prezentarea completă a Mercedes-ului AMG C 63 Coupe.

Mercedes S-Class Cabrio

Noul Mercedes S-Class Cabrio este cea de-a șasea și ultima versiune a gamei S-Class, după limuzinele S-Class cu ampatament lung și scurt, Maybach, S-Coupe și Pullman.

Mercedes S-Class a fost limuzina de lux care s-a vândut cel mai bine în 2014, depăşind 100.000 de unități.

Mercedes-Benz Cars auf der IAA 2015Mercedes-Benz Cars at the IAA 2015

“Poate că noul S-Class Cabrio nu va deveni cel mai bine vândut vehicul al nostru, dar sunt convins că va fi unul dintre cele mai dorite”, a spus Dieter Zetsche.

Puteți citi aici prezentarea completă a noului Mercedes S-Class Cabrio.

Mercedes-AMG S 63 Cabrio

Această mașină de vis este propulsată de un motor AMG V8 biturbo de 5,5 litri V8 cu 585 CP și un cuplu maxim de 900 Nm, transmişi la toate cele patru roţi de către sistemul de tracțiune integrală AMG 4Matic oferit ca dotare standard.

Puteți citi aici prezentarea complete a noului Mercedes-AMG S 63 Cabrio.

smart cabrio

Cei de la Mercedes susțin că smart cabrio este singurul cabrio “veritabil” din clasa sa. “Sunt convins că noul nostru smart cabriolet va avea un succes imens la toți fanii smart. Este cel mai abordabil cabriolet din lume și, în același timp, reprezintă cel mai special mod de a conduce un smart”, a declarat Annette Winkler, șefa de la smart.

Mercedes-Benz Cars auf der IAA 2015Mercedes-Benz Cars at the IAA 2015

Puteți citi aici prezentarea completă a noului smart cabrio.

Comentati?

Your email address will not be published.