Auto Schunn, partener la festivalul de modă Feeric Fashion Week

,
1.3K 0
Timp de o săptămână, între 17-23 iulie, Sibiul va respira și va trăi moda la superlativ, grație prestigiosului festival Feeric Fashion Week.
Cea de a zecea ediție a acestui eveniment a fost fixată în funcție de celelalte săptămâni ale modei din întreaga lume și a necesitat coordonarea a peste 300 de personalități din toate colțurile lumii, cu programe de sosire și plecare diferit.


”Suntem o echipă în aceeași formulă de peste 10 ani și am reușit până acum să facem față cu succes tuturor provocărilor astfel încât fiecare invitat să trăiască o experiență unică la Feeric. Între două ediții ale festivalului Feeric Fashion Week, avem concediu doar o lună pe an, în august. Din septembrie, începe turul săptămânilor modei în Londra, Milano și Paris pentru a întări relațiile bilaterale și pentru a demara organizarea edițiilor viitoare. La fel, a fost programul și pentru această ediție însă în același interval de timp activitățile au fost mult mai intense”, dezvăluie Dumitru Preda ”Mitichi”, directorul Festivalului Feeric Fashion Week.

Printre invitații de seamă ai evenimentului se află celebrul stilist vestimentar Derek Warburton (43 de ani), care lucrează cu celebritățile hollywoodiene, apare frecvent în distribuția unor show-uri celebre de televiziune precum ”Bravo reality television” sau ”The Real Housewives of New York City”și este redactorul șef al revistei Lapalm Magazine. De asemenea, sunt așteptați Rocco Leo Gagliotti, președintele FNL Network, Adriana di Lello (Elle Italia), Raoul Keil (Schon Magazine), William Arlotti (Le Fashion Post Paris) și Marianna Miceli (Mad Mood Milano).

 Gala de închidere Feeric Fashion Week va fi prezentată de Cosmina Păsărin împreună cu Derek Warburton

Un rol important în organizarea ediției din 2017 a Feeric Fashion Week îl are compania Auto Schunn, partener oficial în România și Germania al constructorului german Mercedes-Benz încă din anul 1993.

”Anul acesta vom avea la dispoziție un număr și mai mare de mașini premium, dar cel mai important este că vom avea mai multe locuri pentru invitații noștri care trebuiesc transferați la fiecare din locațiile în care derulăm prezentări. Compania Auto Schunn ne-a pus la dispoziție mai multe microbuze Mercedes-Benz alături de limuzine, toate fiind de ultimă generație. Auto Schunn este alături de noi și în acest an și se pare că va deveni un parteneriat de tradiție. Mulțumim minunatei echipe condusă de domnul președinte Juergen Schunn și doamna manager general Elena Kovacs”, a mai spus Mitichi.

Comentati?

Your email address will not be published.