Mercedes GLE 2018 își arată în premieră interiorul

,
1.84K 0

Mai sportivă și mai ușoară, următoarea generație Mercedes GLE continuă testele sub formă de prototip, înaintea debutului programat pentru 2018. PRIMA imagine cu interiorul este aici prin intermediul carscoops.com.

Actualul Mercedes-Benz GLE este, de fapt, un M-Class complet modernizat. Noul nume a fost introdus în gama SUV-urilor în 2015. Noul Mercedes GLE W167  va fi construit pe platforma MRA a actualei Clase E, greutatea fiind redusă cu câteva sute de kilograme. Noua familie de motoare cu șase cilindri va fi prezentă și ea în cadrul gamei. Cutia de ultimă oră cu 9 trepte, 9G-Tronic, va fi standard. Și un sistem de propulsie hibird a fost confirmat pentru Mercedes GLE 2018.

Din punct de vedere vizual, noua generație Mercedes GLE nu este o revoluție, ci o evoluție. Atât cât putem vedea, noua mașina este mai puțin angulară decât actualul GLE, urmând liniile mai rotunjite ale omologilor săi. Aerodinamica ar trebui să aibă de câștigat din această mișcare și – în combinație cu tracțiunea spate standard – și consumul ar trebui să fie redus. Montantul spate caracteristic ar trebui să fie orientat în direcția opusă a direcției de deplasare.

2019-Mercedes-Benz-CLE-01-768x485@2x

Interiorul, pe de altă parte, este nou în totalitate, preluând ergonomia și elementele de design de la limuzina corespondentă, noul E-Class lansat anul trecut. Primele fotografii spion dezvăluie o configurație cu ecrane duale de 12.3 inci și un comutator rotativ diferit pentru navigație.

Altfel, noul Mercedes GLE ar trebui să demonstreze și abilități de off-road superioare celor ale precedesorului său. În plus față de garda la sol mai mare, Mercedes GLE va beneficia și de o cursa mai mare a suspensiei, de suspensie pneumatică, diferențiale cu alunecare limitată și cutii de viteze cu reductor.

Comentati?

Your email address will not be published.